Poluvreme - Zvezda katastrofalno počela, ali se probudila, biće zanimljivo!

Autor: Darko Mitrović
petak 15.01.2021.
21:52
Izvor: Sportske.net

Loše Zvezdino poluvreme u Valensiji.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Dva dana posle odlaganja utakmice sa Realom, košarkaši Crvene zvezde večeras gostuju u Valensiji, gde domaćin posle prvog poluvremena ubedljivo vodi rezultatom 49:42.

Zvezda je povela sa 2:0 i to joj je bilo jedino vođstvo od početka ovog meča. Uz raspoloženog Nikolu Kalinića u uvodnom delu meča, Valensija je brzo uspostavila dominaciju na terenu i iz minuta u minut uvećavala prednost, pa je sredinom prvog kvartala na semaforu stajalo 21:7 u korist domaćina.

Usledio je period nešto bolje Zvezdine igre kada je uspela da donekle prepolovi zaostatak i smanji na 23:15, ali je domaći tim ekspresno uzvratio i tokom druge četvrtine Valensija je imala i 17 poena rprednosti (47:30).

Branko Lazić i Džoni O'Brajant su trojkama režirali Zvezdinu seriju 6:0, čime se vratila nada crveno-belih da bi u nastavku eventualno mogli do preokreta.

Na ulasku u poslednji minut druge četvrtine Jagodić-Kuridža sa linije penala dodatno smanjuje prednost domaćina, a u poslednjoj sekundi poluvremena Kino Kolom pogađa oba slobodna bacanja i Zvezda je prišla na, možemo reći odličnih, sedam poena razlike s obzirom na ono što je viđeno u većem delu prvog poluvremena.

O'Brajant je sa 11 poena najefikasniji u Zvezdi, kod domaćina to su Labejri sa 12 i Nikola Kalinić sa sedam poena i sedam asistencija.

-

-

-

-

-

-

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke