Poluvreme - Zvezda po sistemu ''toplo-hladno'', kako su navijači reagovali?

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.10.2018.
20:31
Izvor: Sportske.net

Srpski šampion grabi ka novoj pobedi, ovoga puta u Monaku.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

U drugom kolu Evrokupa, ekipa Crvene zvezde večeras gostuje Monaku, a posle prvog poluvremena rezultat je 29:24 u korist ekipe Milana Tomića.

Zvezda nije dobro ušla u ovaj meč, dugo se čekalo na njene prve poene, ali domaćin to nije umeo da iskoristi na pravi način. Poveo je Monako sa 4:0, ali kada su crveno-beli ''konačno'' probili led posle devet promašaja iz igre, stvari su počele da dolaze na svoje mesto.

Impresivan je podatak da je do kraja prve četvrtine Zvezda napravila seriju 17:2, a da je jedine poene za Monako u ovom delu igre upisao nekadašnji košarkaš crveno-belih Elmedin Kikanović.

Ipak, tokom druge četvrtine, pad u Zvezdinoj igri. Razigrali su se Džerod i Lejzerik Džons u redovima domaćih, prednost Beograđana je počela da se topi, nisu imali rešenja u napadu, pa je na oko dva minuta pre kraja druge deonice Monako smanjio na 24:22.

Ni tu se domaći nisu zaustavili, Kikanović je izjednačio poenima Kikanovića, ali Beron pogađa novu trojku za novo vođstvo crveno-belih, koji do kraja poluvremena uvećavaju prednost na ''plus pet''.

U Zvezdi posle prvog poluvremena najefikasniji Beron sa osam i Čović sa pet poena.
-
- - - - - - - -
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Wednesday, 10.10.2018
20:39

Pa znas, vi jeste mozda na 50% (kako bar kaze vas trener, mada ne razumem kako je to zakljucio za mesec dana u klubu sa igracima sa kojima nije radio) i neki se vidim plase kako ce biti na 100%.Zaboravljaju samo cinjenicu da su sve ekipe trenutno na 50%, neki mozda i na manjem procentu (kao Buducnost i Cedevita). E to je ta pamet prosecnog navijaca Zvezde gde ce svi ostati na ovakvoj formi, a samo ce se oni uspeti na 100%. Sto se tice kmecanja, o tome necemo da raspravljamo ko i koliko kmeci. Ne vredi raspravljati sa ljudima bez grama zdrave logike. Samo, meni se cini da ste vi vec dostigli dobru formu, ne znam bas da li ste na polovini svojih mogucnosti. Videcemo ...

avatar
Апис
Wednesday, 10.10.2018
20:36

Одбрана ГРАНИТНА! Само бржи проток лопте у нападу. Добијамо ово лагано...

avatar
Čeki
Wednesday, 10.10.2018
20:43

Ako cemo iskreno, masili su dosta otvorenih suteva, tako da smo imali i malo vise srece. Mislim da mozemo jos bolje u odbrani.