Poluvreme - Zvezda u blagom minusu, O'Brajant je glavna tema! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
petak 06.11.2020.
21:22
Izvor: Sportske.net

Neizvesno u Minhenu, velika borba će se tek voditi.

aba-liga.com/Cibona/Zeljko Baksaj
aba-liga.com/Cibona/Zeljko Baksaj

Povezane vesti

Crvena zvezda večeras gostuje u Minhenu gde protiv domaćeg Bajerna posle prvog poluvremena ima dva poena zaostatka - 33:31 za ekipu Andree Trinkijerija.

Početak meča bio je ravnopravan, ekipe su se smenjivale u vođstvu, uz dve trojke Lengstona Hola, da bi potom novajlija O'Brajant preuzeo glavnu ulogu u Zvezdinom napadu, što se crveno-belima u prvi mah baš i nije isplatilo i što je izazvalo dosta kritičkih reakcija navijača tokom prvog poluvremena. Ipak, na kraju prvog poluvremena O'Brajant je bio najefikasniji u Zvezdi sa 11 poena (5/10 za dva poena).

Bajern je početkom drugog kvartala poveo sa 20:14, posle čega sledi Zvezdina serija 7:0, kada su Volden i Lojd bili u glavnim ulogama. Domaći su potom nakratko ponovo preuzeli vođstvo, ali Zvezda je ''stegla'' odbranu, održavala blagu prednost, ali finiš poluvremena pripada Bajernu koji na odmor odlazi sa dva poena viška - 33:31.

Uz pomenutog O'Brajanta, Hol je upisao šest poena u prvom poluvremenu, a kod domaćih je najefikasniji Boldvin sa 11 poena.
-
Baner
-
- - - - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomblibui
Friday, 06.11.2020
23:55

Od dolaska O'Brajanta sve se poremetilo. Timska igra više ne postoji. Totalni promašaj.

avatar
Realni Arthur
Friday, 06.11.2020
23:34

Pa bas zbog toga (soliranja, nuigranosti) ce trebati par utakmica dok se ne uigravaju, i znaju da soliranje Sasa ne dozvoljava! Nista strasno ljudi ovo gubimo, zato sto nam ne ide sut, a ispod kosa nemamo nikoga, Kuzma vise nije za ozbiljnu kosarku, ovaj Tery je dobar za neki skok i zakucavanju za odbranu ne postoji, iole ozbiljan centar njega brise sa parketa. ALi nema veze idemo dalje ionako nismo racunali da cemo bas nesto ozbiljno raditi u Evroligi. Obradovicu, prva sezona je ovo, ja bih da osvojimo ABA i sve drugo neka dobiju druge ekipe (i Kup i domace prvenstvo koja vise nema ni tu car da ne pricamo za vaznost). Glavu gore idemo dalje!