Poluvreme - Zvezdi ide dobro, navijači ne mogu da se odluče ko je najbolji, ali znaju ko je najgori! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.11.2020.
19:48
Izvor: Sportske.net

Bolja Zvezda od Reala nakon 20 minuta!

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Crvena zvezda bolja  od Real Madrida nakon prvih 20 minuta igre sa 42:36.

Džordan Lojd, Lengston Hol i Ognjen Kuzmić su krenuli silovito u napadu i Real je očas posla bio na minusu od 8 poena razlike (13:5), a kada je Lojd pogodio novu trojku bilo je i +11 za Zvezdu.

Na trojku Rendolfa odgovorio je Volden istom merom, a kada je Teri pogodio bilo je na semaforu 21:8, što je bila najveća prednost Crvene zvezde na ovom meču. Od tada je krenula serija Reala, Tompkins, potom tehnička greška klupe Crvene zvezde, trojka Kerola, pa trojka Tompkinsa za 21:19.

Trojkom Korija Voldena je završena prva četvrtina.

Druga četvrtina je značila i početak dominacije Džordana Lojda koji je ređao poen za poenom, vezao je pet poena što je značilo i vraćanje Zvezde na staru prednost.

Imala je Zvezda opet 11 poena prednosti, ali je nakon tih poena O'Brajanta ponovo krenula silaznom putanjom. Fernandez, Kampaco u Garuda su smanjili na -4, ali je Davidovac vratio +6 koliko je bilo na poluvremenu.

Lojd 13 poena, Volden 10, na drugoj strani Tompkins 8.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Friday, 13.11.2020
21:13

Ovo pisem pri rezultatu 5 poena prednosti za Real, mislim da smo propustili priliku da se odlepimo, imali smo dve prilike nismo ih iskoristili, e sad, ako se ne odlepi ima neka nada, ali ja mislim da je ovo kraj, Kuridza promasuje na polaganje sam ko duh dva puta redom, i to je to!

avatar
Realni Arthur
Friday, 13.11.2020
20:57

Nije ovo lose, ipak, malo sam iznenadjen energijom, ako racunamo da smo igrali pre dva dana, bravo momci! Odbrana jeok, izgubili smo par lopti potpuno bez potrebe, Lojd kad je hteo da dodaje Teriju dobacio na ruke igracu Reala a isto to uradio i O'Brajant, ali ljudi nisu ovi nezreli igraci pa prave takve greske, a jos igramo protiv Reala, koji je u stanju da daje 10 koseva za minut! Nesto Kuridza ponovo nije na elementu, za Rocestija bas treba vremena nesto mi izgleda totalno indisponiran, ali bice bolje. Ako mi dobijemo ovu tekmu to ce bas da nam znaci jer nije bitno samo sto se igra protiv Reala nego i to sto smo igrali pre dva dana. Jos ako uzmemo u obzir kakav pakao nas ceka iduce nedelje! Srecno Zvezdo, ajde da dobijemo nekako ovo, bilo bas preslatko!

avatar
Kori Volden
Friday, 13.11.2020
20:56

Kori Volden, tope se planijne !