Posle noćašnje partije nije sporno, heroj Jokić je MVP lige, ali to i jeste problem Denvera!

Autor: Boris Jovanović
sreda 17.02.2021.
08:28
Izvor: Sportske.net

Meloun jasan posle meča, nova herojska partija Srbina, samo hoće li mu se neko pridružiti!

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Nikola Jokić je uništio i Boston, ali nije vredelo. Jer i pored 43 poena najboljeg igrača lige, Denver je spušten ispod stotke, Seltiksi su slavili nakon poraza protiv Vašingtona i Detroita, 112:99.

Kao da su ih ti porazi razdrmali, Džajlen Braun je ubacio 27 poena, Tejtum brojao do 21, zajedno su sakupili 17 asistencija, Boston sem Jokića i donekle Mareja nije imao odgovor.

Srbin je ubacio 40+ poena treći put ove sezone, nakon tri pobede zaustavljeni su, gubili su sa -15 u prvom delu, spustili se na -11 i to je bilo sve.

"Mislim da smo imali šansu, ali trebalo je da budemo pametniji", kaže Srbin čiji je tim bio veoma oslabljen, pa je od preuzeo odgovornost u napadu i dao 15 od prvih 18 poena svog tima.

"Ne može sam, svako veče nas nosi na leđima, drugi moraju da se uključ", rekao je Majkk Meloun nakon neuspeha.

Jokić je imao šut 16 od 23, pogodio je tri trojke, realizovao svih osam bacanja, uz 6 skokova, imao je 5 asistencija, ali protiv jačih timova sa ovakvom produkcijom ostalih to neće pomoći Denveru. Jokić je imao 60% šuta, a Denver je šutirao tek nešto iznad 40% ukupno.

Novinar Adam Mares je otkrio da je razgovarao sa nekoliko generalnih menadžera u ligi i rekao da nije u pitanju statistika, Nikola Jokić je MVP lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke