Potresno - Ovako je Garnet odao počast Flipu Saundersu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.10.2015.
23:06
Izvor: Sportske.net

Tragična i prerana smrt Flipa Saundersa najteže je pala centru Minesota Timbervulvsa Kevinu Garnetu koji je na poseban način odao počast svom višegodišnjem treneru.

BETA/AP Photo/Andy Manis
BETA/AP Photo/Andy Manis

Povezane vesti

Ljubitelji košarke ostali su zatečeni vešću o tragičnoj smrti Flipa Saundersa koja je nastupila nakon kratke borbe sa teškom bolešću.

Legendarni trener Minesota Timbervulvsa ostavio je ekipu na cedilu samo dva dana pre početka nove sezone, a vest o njegovoj smrti posebno je teško pala iskusnom centru Kevinu Garnetu.

Vest o smrti Flipa Saundersa stigla je do košarkaša Minesote u toku nedeljnog treninga koji je momentalno prekinut. Kevin Garnet je istog momenta napustio teren i otišao pravo do parkinga kako bi odao počast svom višegodišnjem treneru.

Centar "Vukova" seo je na mesto na kojem je Flip Saunders parkirao svoj automobil a fotografiju je postavio na društvene mreže uz poruku "Zauvek u mome srcu".

To što Kevin Garnet teško podneo vest o smrti Flipa Saundersa ne treba da čudi jer je baš pod rukovodstvom ovog trenera centar Minesote napravio svoje prve NBA korake 1995. godine.

Saunders i Garnet sarađivali su punih 10 godina a sudbina je htela da početkom godine legendarni centar ponovo zaigra za Timbervulvse s tim što ovoga puta nije dobio novu šansu da sa Flipom Saundersom radi na duže staze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Онан Варварин
Monday, 26.10.2015
08:53

Требао се чекират

avatar
Toti 10
Monday, 26.10.2015
01:28

Ova vest je zaista tuzna za sve ljubitelje kosarke, ali dokle idu ove aktivnosti na drustvenim mrezama da je Garnet odmah otisao na parking i slikao auto da bi to objavio posle... ne rade se takve stvari, treba imati meru u nekim stvarima

avatar
Dragan Petković
Monday, 26.10.2015
18:01

Pišeš gluposti slika je sigurno objavljena u svim novinama tako da je samo lakše dostupna na društvenim mrežama ništa loše nije uradio jer je jedan od najvećih sportista !