Predlog iz prve ruke - Dejana Radonjića za selektora!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.09.2017.
17:35
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Da li je na vidiku novi angažman doskorašnjeg trenera Crvene zvezde?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Reprezentacija Crne Gore završila je takmičenje na Evropskom prvenstvu, ubedljivim porazom u osmini finala od Letonije (100:68).

Samo dan kasnije, u javnosti je već pokrenuto pitanje da li je ta utakmica bila ujedno i oproštaj Bogdana Tanjevića od selektorske pozicije u reprezentaciji Crne Gore.

Konačna odluka se mora doneti vrlo brzo, s obzirom da su već na jesen kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a svoj stav na tu temu dao je i sam Tanjević.

S jedne strane, on bi voleo da ostane na klupi reprezentacije Crne Gore, a sa druge, rado bi prepustio to mesto nekom drugom. Naveo je i konkretna imena.

''Ja imam želju, naravno. Napravili smo selekciju. Ali, ja bih ovo dao Dejanu Radonjiću ili Dušku Ivanoviću. Znao bih da bi mogli bolje...

Mlađi su, jači, to treba životom izgurati... Novembar je sutra, a pitanje je ko će moći da igra i neće, zbog dobro poznatih stvari u evropskoj košarci...”, izjavio je Tanjević, a prenose ''Vijesti''.

Dejan Radonjić od odlaska iz Crvene zvezde još uvek nije pronašao novi angažman, a utisak je da bi, poput Saše Đorđevića, mogao da vodi i reprezentaciju i neki klub. Ali, o tom potom. Radonjić odlučuje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke