Priče ne prestaju - Šta je zajedničko za Šakotu i Obradovića pred duel Fenera i Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.03.2020.
22:23
Izvor: Sportske.net

Nema odmora ni za jedne, ni za druge, već u sredu je novi meč.

EPA-EFE/Adrian Ruiz De Hierro
EPA-EFE/Adrian Ruiz De Hierro

Povezane vesti

Proteklog vikenda Fenerbahče i Crvena zvezda su ostvarili nove pobede, doduše Fener znatno teže nego što se očekivalo, a u sredu će ove dve ekipe odmeriti snage u 27. kolu Evrolige.

Turski predstavnik biće u ulozi domaćina, ali će imati i imperativ pobede u borbi za plasman u četvrtfinale elitnog evropskog takmičenja.

Ono što je ovih dana zajedničko za trenere Crvene zvezde i Fenerbahčea, Dragana Šakotu, odnosno Željka Obradovića, jesu spekulacije o njihovim skorim odlascima sa aktuelnih pozicija.

Šakotu su novinari danas i pitali ponešto na ovu temu, dao je zanimljiv odgovor, a istovremeno se u Turskoj sve češće spekuliše da bi Željko Obradović mogao da napusti Fenerbahče i na kraju sezone da se preseli u London, koji bi prema projektu Đordija Bertomeua, u narednim godinama mogao da dobije svog evroligaša.

U prilog tome i nezvanične informacije da je Obradović navodno dva puta odbio da potpiše novi ugovor sa Fenerbahčeom, koji ove sezone previše oscilira u formi i čiji tim ne deluje kvalitetno kao prethodnih godina.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke