Prorok - Pre 10 godina video lidera u Teodosiću!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.09.2015.
15:23
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije i Crne Gore doživela je fijasko na Eurobasketu 2005. godine a arhiva nam ukazuje na to da je jedan od više miliona srpskih selektora već tada znao da je "junioru" Teodosiću mesto u timu i da će od sadašnjeg kapitena biti nešto.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Pre nešto više od deset godina, u momentu kada je najtrofejniji stručnjak Evrope saopštio širi spisak igrača na koje računa za Eurobasket, nekoliko miliona srpskih selektora počelo je da izražava svoje (ne)slaganje sa potezima Željka Obradovića.

Kao i danas, na forumima, sportskim portalima i društvenim mrežama nizali su se komentari na račun odluke koju je napravio Željko Obradović.

Jedna arhivska fotografija svedoči o revoltu poznavaoca košarke koji je bio ogorčen odlukom da Vule Avdalović bude deo tima. Sudeći prema onome što je napisano u komentaru, junior Miloš Teodosić morao je da dobije šansu pre Avdalovića.

Avdalovic Teo

Deset godina kasnije ispostavilo se da je ovakav komentar bio vizionarski jer je upravo Miloš Teodosić izrastao u jednog od najboljih srpskih košarkaša pa će kao kapiten predvoditi Srbiju na predstojećem Eurobasketu.

U momentu kada je "prorok" objasnio da je Teu mesto u nacionalnom timu plejmjeker je imao osamnaest godina i tek je počeo da krči put ka seniorskom timu kroz mlađe reprezentativne kategorije.

Ko zna, da je Željko pozvao Teodosića možda nam se i ne bi dogodila ona bruka u "SPENS-u" kada su nas Francuzi dobili u osmini finala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorčilo
Saturday, 05.09.2015
16:20

Hahhaha iskopali ste moj komentar :))))))))

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 05.09.2015
15:29

Da, sigurno smo tada ispali zbog treceg pleja Avdalovica, a ne zbog sukoba Jarica i Rakocevica i cinjenice da su mnogi nasi igraci u toku citavog prvenstva ostajali u gradu do kasno u noc pred utakmicu/e koje smo igrali. Inace i uzgred budi receno, i ovo je na B92 svakako bilo vise napisano protiv Avdalovica nego u korist Teodosica, zar ne?

avatar
Amar Zo
Saturday, 05.09.2015
16:24

Momci frushtukovali celo prvenstvo , koga boli za basket XD

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 06.09.2015
07:49

Frustukovali? :-D Bolje da ne pisem sta su tada frustukovali jer mi mozda ne bi ni objavili. Nacionalna sramota i tragedija bese to EP...