Radonjić: "Nastavljamo po planu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.05.2015.
23:49
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa nastavlja da napreduje ka plej-ofu po planu i poželeo da igrači spremni dočekaju završnicu sezone.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom vezali su dvanaestu pobedu u domaćem šampionatu pošto su u okviru prvog meča 12. kola slavili na gostovanju FMP Železniku.

Trener crveno-belih pohvalio je protivnika nakon večerašnjeg meča i istakao da njegov tim nastavlja da napreduje ka plej-ofu po planu koji je ranije bio zacrtan.

"Čestitke FMP-u na odličnoj pariji. Mi smo došli sa idejom da uzmemo nove bodove, a uspeli i još dosta toga da uradimo. S obzirom na ritam i veliki broj utakmica, nastavljamo sa našim planom i sa željom da u narendom periodu budemo na nivou igara iz onog dela sezone kada smo bili najbolji" rekao je Radonjić.

Šampion ABA lige slavio je u Železniku rezultatom 91:77 a u timu nije bilo Stefana Jovića koji je meč propustio iz preventivnih razloga.

"Jović nije igrao iz prventivnih razloga. U timu nije bio ni prošli put u duelu sa Konstantinom, a vrlo je verovatno da će preskočiti i sledeću utakmicu sa Vojvodinom. Nadam se da ćemo posle tog meča biti kompleti i da ćemo imati sve igrače potpuno spremne" dodao je Radonjić.

Narednu utakmicu u okviru Superlige Crvena zvezda Telekom igra na domaćem parketu protiv Vojvodine Srbijagas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke