Radonjić: "Nismo u situaciji da pariramo Feneru"

Autor: Beta Beta
petak 08.01.2016.
23:49
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je Fenerbahče večeras pokazao da je u vrhu evropske košarke i ocenio da njegovim košarkašima potrebno mnogo rada kako bi dostigli viši nivo.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Zvezda je u beogradskoj hali "Pionir" izgubila od Fenerbahčea sa 88:65 i tako zabeležila i drugi poraz u TOP 16 fazi Evrolige.

"Potpuno je jasno da nam treba mnogo rada da bismo preostalih 12 utakmica iskoristili najbolje moguće i kako bismo nastavili borbu za ono što nas čeka za nekoliko meseci. Pre svega treba reći da smo igrali protiv tima koji će biti u završnici Evrolige i koji je to pokazao tokom ovih 40 minuta", rekao je Radonjić posle utakmice.

Dejan Radonjić je kazao da je Fenerbahče potpuno zasluženo pobedio.

"Na samom početku je bilo vidno. Nismo dobro počeli, ali smo potom bili puno bolji i ušli u egal, ali nastavak je pokazao da je razlika u kvalitetu jasna i da su oni kontrolisali rezultat do samog kraja. Nisu ni u jednom trenutku ispuštali kontrolu, nas su terali na loše stvari i još jednom nas savladali", kazao je Radonjić.

On je naveo da je turski klub pokazao sav svoj kvalitet.

"Pokušali smo da odgovorimo na taj kvalitet, ali je protivnik koristio svoje prednosti kojih je bilo jako mnogo, ne samo u odnosu na nas nego na većinu evroligaških ekipa", dodao je trener Zvezde.

Prema njegovim rečima, Zvezdi predstoji mnogo rada kako bi bila spremna da parira najboljim evropskim ekipama.

"Gubili smo od njih i ranije. Realno je reći da smo u novom sastavu, koji tek treba da dodje do nivoa da budemo spremni da ovakve utakmice igramo bolje. Nije nam prvi put, izvlačili smo se, ali ne možemo tako brzo da igramo protiv dobrog tima kakav je Fenerbahče", rekao je Radonjić.

Košarkaš crveno-belih Vladimir Štimac čestitao je Fenerbahčeu na zasluženoj pobedi.

"Igrali smo protiv verovatno najjače ekipe u Evropi, koja je kaznila svaku našu grešku. Verujem da će biti medju glavnim kandidatima za osvajanje Evrolige", rekao je Štimac.

Zvezda će narednu utakmicu grupe "E" TOP 16 faze Evrolige igrati protiv Panatinaikosa, u četvrtak u 20.15 u Atini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Saturday, 09.01.2016
10:24

Дођемо на -11 ношени публиком,уведеш штимца и тејића вратимо -20...најбољи шутери гудурић и кинси на клупи,лазић игра до бесвести...

avatar
Damir85
Saturday, 09.01.2016
01:06

Nije u pitanju Fener, zapitajmo se sta bi sa Efesom... Taj poraz i poraz od Cedevite je unistio samopouzdanje ekipe. Nadam se da cemo se izdici iznad ovoga. Radonjic ima jos da uci...

avatar
Saturday, 09.01.2016
01:00

Realno Feneru tesko ko moze i da parira, ali ima Zvezd ajso svoih sansi, moze da trazi nacin z aprolaz dalej a i neko m=pojacanje im ne bi bilo lose, ako mogu da dovedu klasu da ih jos podigne.