Radonjić ništa ne prepušta slučaju - Sa Lazićem na Partizan!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.04.2017.
13:55
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Iako je bilo drugačijih najava pred start dokmaćeg šampionata, Zvezdin ''ratnik'' ipak će biti u sastavu Crvene zvezde mts protiv Partizana.

BETAPHOTO/ABA liga/Partizan/ev
BETAPHOTO/ABA liga/Partizan/ev

Povezane vesti

Jučerašnjim utakmicama prvog kola startovalo je takmičenje u Mozzart Superligi Srbije, a Partizan i Crvena zvezda ostvarili su očekivane pobede.

I dok se Partizan namučio protiv Vršca, Zvezda je u Subotici deklasirala Spartak sa 35 poena razlike. Sve to je ujedno bila i uvertira za ono što nas očekuje u drugom kolu, kada se sastaju dva naša najbolja kluba.

A u susret derbiju, trener aktuelnog šampiona Dejan Radonjić obradovao je navijače Crvene zvezde informacijom da će crveno-beli nastupiti u najjačem sastavu protiv Partizana, izuzimajući već duže povređenog Stefana Jovića.

Podsetimo, problema sa povredom imao je i Branko Lazić, najavljivalo se da će propustiti tri-četiri kola, ali posle meča sa Spartakom trener Radonjić je potvrdio da za derbi računa na svog ''specijalca''.

''Okrećemo se odmah sledećem duelu. U ovom meču bili smo bez Lazića, ali će biti u timu protiv Partizana. Ono što ćemo morati da postepeno da radimo da kroz neki deo Superlige probao da u potpunosti oporavimo naše igrače.

Zato je bitno da svi koji su tu, daju maksimum. Da u ovom delu Superlige budemo dobri, a da u plej-ofu budemo kompletni i najbolji'',
poručio je Radonjić, a prenosi ''Žurnal''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bafana
Sunday, 23.04.2017
13:33

Au covece pa to je jedna utakmica samo pusti momke da se oporave lepo ionako ce te se prošetati do kraja prvenstva

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 22.04.2017
20:20

A operacija?Kažu da je kao Rambo sam sebi obavio hiruršku intervenciju.