Radonjić pohvalio Partizan

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.02.2021.
00:13
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je Partizan odlično šutirao u večerašnjem meču i da je njegova ekipa do preokreta i pobede stigla boljom odbranom u drugom delu utakmice.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća pošto su večeras u Novom Sadu pobedili branioca trofeja, ekipu Partizan sa 79:78.

"Čestitke svima na pobedi i prolasku u finale. Utakmica je bila dobra, interesantna. Početak nije bio onakav kakav smo očekivali, mada moram da priznam da je Partizan bio jako dobar, igrao je sjajno, šutirao izvanredno, stekao prednost", rekao je Radonjić posle meča.

"Mi smo pokušavali da stignemo, boljom odbranom u drugom delu konstantno smo bili bliži i u neizvesnoj završnici uspeli smo da dodjemo do pobede", dodao je on.

"Zadovoljan sam igrom u situaciji kada imamo izostanak toliko broja igrača, što je drugačije nego da smo svi bili zajedno", naveo je Radonjić koji zbog korona virusa ne može da računa na petoricu igrača.

Zvezda će se za trofej u Kupu Radivoja Koraća, prvi od 2017. godine, boriti sa Megom.

"Uz malu rotaciju i veliku potrošnju koja je bila večeras biće sigurno bitno da napravimo dobru pripremu za Megu koja je pokazala da zaslužuje da se bori za trofej. Mi smo sa njima igrali mečeve u punom sastavu i svi su bili neizvesni. Videćemo kako ćemo sutra odigrati. Bio bih zadovoljan da odigramo dobro, a da li će to biti dovoljno za pobedu, videćemo", rekao je Radonjić.

Finale je na programu sutra od 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke