Radonjić: "Važna pobeda pred duele sa Partizanom"

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.04.2015.
23:18
Izvor: Beta

Nakon poslednje utakmice u TOP 16 fazi Evrolige trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić kazao je da trijumf nad Panatinaikosom biti dobar podsticaj za ekipu pred početak polufinala plej-ofa u ABA ligi.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši večerašnjom pobedom nad Panatinaikosom na najlepši način završili učešće u Evroligi.

"Uspeli smo da pobedimo i na najlepši način završimo, sa 10 pobeda u Evroligi. Ove sezone je bilo dobrih i loših perioda, a nadam se da će sledeće sezone biti i više od 10 pobeda", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice Beogradu.

Zvezda je u hali "Pionir" pobedila Panatinaikos sa 69:68 u poslednjem, 14. kolu Grupe "E" TOP 16 faze Evrolige.

"Naravno da sam zadovoljan. Čestitam igračima, hvala publici, ali nema mnogo vremena da se bavimo time, već moramo da se okrenemo onome što nas čeka već od utorka", kazao je Radonjić.

Posebno je bio srećan zbog dobre partije kapitena Luke Mitrovića.

"Luka je odigrao na nivou ranijih igara i sasvim je prirodno da neko ko ima 21 godinu, a igra prvu čitavu sezonu na ovom nivou, ima padove", rekao je trener Zvezde.



Crveno-beli će narednu utakmicu igrati u utorak, kada će početi polufinalna serija Jadranske lige.

"Počinje faza sezone gde moramo da budemo spremni. Pobediti Panatinaikos, a posebno na način na koji smo to uradili, donosi optimizam pred početak plej-ofa", istakao je trener crveno-belih.

On nije želeo da komentariše sukob FIBA i ULEB-a, rekavši da "to nije njegov posao".

"Niti pratim, niti bih mogao da kažem šta se tu tačno dešava. To nije moj posao, niti posao igrača. Poštovaćemo šta odluče ljudi koji to treba da odluče", rekao je Radonjić.

Zvezda će u utorak dočekati Partizan u 21.00 u hali "Pionir", u prvoj utakmici polufinalne serije regionalnog takmičenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke