Radonjićeve reči ohrabrenja Zvezdi!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.10.2022.
22:38
Izvor: Beta

Veruje da će Zvezda u kompletnom sastavu igrati bolje.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Panatinaikosa Dejan Radonjić rekao je da je u večerašnjoj utakmici protiv Crvene zvezde sve "stalo u jedan posed" i istakao da će prva pobeda u Evroligi mnogo značiti njegovom timu.

"Kao što sam rekao i pre utakmice, bilo je teško. Defanzivno smo loše otvorili, potom je bilo bolje. Ofanzivno je ovo bila naša najbolja utakmica ove sezone. Bilo nam je važno da dobijemo. Imali smo dosta izgubljenih lopti, Zvezda je igrala dobru odbranu, ali je na kraju sve stalo u jedan posed", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

Košarkaši Panatinaikosa pobedili su večeras u hali "Aleksandar Nikolić" ekipu Crvene zvezde sa 77:75, u drugom kolu Evrolige.

Nekadašnji trener Zvezde je u Beogradu dočekan ovacijama, a Radonjić je istakao da je "osećaj specifičan".

"Želim da zahvalim svima u sali na fantastičnom dočeku i atmosferi koja je bila sjajna čitavih 40 minuta... Poseban osećaj i teško ga je opisati", rekao je on.

Radonjić je osvrnuo na povrede i probleme koje je imao njegov tim, ali je naveo da je njegova ekipa došla u Beograd da "odigra dobar meč".

"Utakmica je takmičarski bila dobra, sa puno stvari koje mogu da se analiziraju sa pozitivnog aspekta. Bilo je dosta toga što košarku čini lepom. Na kraju je jedna lopta, jedna odluka nama donela pobedu, što nam zbog svih okolnosti izuzetno znači", rekao je Radonjić.

"Kao i zbog samopouzdanja, rasporeda koji je izuzetno težak, prisutnih opterećenja... Osetilo se zajedništvo prvi put na adekvatan način i verovanje na pobedu je bilo vidno, čime sam takodje zadovoljan", dodao je on.

Radonjić je naveo da je Zvezda večeras odigrala dobar meč.

"Igrali su dobro i protiv Efesa, protiv Budućnosti su upisali veliku pobedu. Sigurno da im nedostaju igrači, što će značajno uticati na kvalitet igre u narednom periodu", rekao je Radonjić.

Košarkaši Panatinaikosa će u narednom kolu Evrolige gostovati Albi u Berlinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke