Raduljica na slatkim mukama

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.12.2014.
22:53
Izvor: Sportske.net

Od momka koga se Milvoki olako odrekao a LA Klipersi "vejvovali", Miroslav Raduljica postao je tražena "roba" u NBA ligi ali i među Evroligašima. Borba za srpskog centra predstoji na proleće.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Uoči početka Mundobasketa u Španiji Miroslav Raduljica ostao je bez angažmana pošto su ga LA Klipersi "vejvovali" nakon trejda sa Milvokijem.

Poslednjeg dana avgusta centar reprezentacije Srbije izjavio je da ga vest o odluci LA Klipersa nimalo nije dotakla a ispostavilo se da nije ni bilo razloga.

Zapravo su Milvoki i Klipersi izgubili odustajanjem od Raduljice dok je srpski centar podigao cenu igrama na Mundobasketu.

Dva i po meseca nakon što je osvojio srebrnu medalju sa Srbijom na SP u Španiji Raduljica je postao "tražena" roba pa će na proleće mnogi klubovi ući u borbu za njegov potpis.

Galatasaraj je istakao kandidaturu za dovođenje srpskog centra ali Raduljica neće napustiti Šandong sve do kraja sezone u kineskoj Superligi. Raduljica će promeniti klub i kontinent najkasnije do početka marta kada u NBA ligi i Evropi počinje najvažniji deo sezone.

Kako sada stoje stvari, Vašington Vizardsi ozbiljno razmišljaju o angažovanju Miroslava Raduljice a u igri su i klubovi koji sebe vide u završnici Evrolige.

Jasno je da srpski centar može sa uživanjem da igra za Šandong i da potom odabere ponudu koja mu se čini najprimamljivijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke