Raduljica: ''Nezgodno je ovo, ali...''; Jović: ''Okrećemo se narednom duelu''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 03.12.2018.
23:34
Izvor: Beta

Srpski košarkaši Miroslav Raduljica i Stefan Jović istakli su da je večerašnja pobeda nad Grčkom veoma bitna, ali i da se okreću narednim mečevima duelima protiv Estonije i Izraela u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Srbija je večeras sa 84:61 pobedila Grčku u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Naredni meč igraće se u februaru protiv Estonije.

"Dobra utakmica za nas, dobra jer smo pokazali kvalitet. Jaka odbrana, dosta dodavanja, ali valjalo bi da je bilo sa manje grešaka. To će sve da se reši. Nezgodno je ovo, skupite se na bukvalno tri, četiri dana, ali nema izgovora... Odlična publika, i jedina dobra stvar ovih kvalifikacija jeste to što oni mogu da nas vide na delu češće", rekao je Raduljica novinarima posle meča.

"Znamo koliko je naredni meč važan. Ukoliko dobijemo Estoniju, utakmica protiv Izraela nam nije važna. Mi svakako idemo na dve pobede. Iskreno se nadam da ćemo i u februaru biti u dobrom sastavu, da zaokružimo ove kvalifikacije i odemo na Svetsko prvenstvo", kazao je Jović.

Srbija je treća u Grupi L kvalifikacija za Mundobasket 2019. godine u Kini sa šest trijumfa i četiri poraza, dok je Grčka prva sa skorom 9/1.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke