Raško Katić nerešiva enigma za Megu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.01.2017.
22:21
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje večeras prikazao sjajnu partiju protiv Mega Leksa i najzaslužniji je za trijumf njegovog Ostendea.

screenshot: Youtube.com
screenshot: Youtube.com

Povezane vesti

Par dana posle odličnog otpora koji je pružila protiv Cedevite, ekipa Mega Leksa je nešto slično ponovila i na gostovanju belgijskom Ostendeu, u 13. kolu Grupe D, FIBA Lige šampiona.

Nažalost, i epilog je bio sličan.

Mlada ekipa Dejana Milojevića je ''pokazala zube'', održavala rezultatsku neizvesnost čitavim tokom meča, ali je na kraju poražena rezultatom 82:74.

Ovo je deveti poraz našeg tima u ovom takmičenju, pa je Mega kolo pre kraja ostala na pretposlednjem, sedmom mestu na tabeli i praktično ostala bez šansi za opstanak u ovom takmičenju.

Kada je Zagorac doveo Megu u vođstvo od 70:69, nadali smo se da bi naš tim mogao do važne pobede, ali je onda usledila serija domaćih od 7:0, kojom je ekipa Ostendea prelomila meč u svoju korist.

Centar domaćih Raško Katić je bio ubedljivo najbolji akter na terenu, meč je završio sa 25 poena i osam skokova (11/19 za dva poena), a osim njega dvocifreni su bili još Đorđević sa 15 i Marko Kešelj sa 10 poena i 11 skokova.

Megu je predvodio trio Jaramaz sa 15, Novak sa 14 i Zagorac sa 13 poena.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke