Reči Nevena Spahije muzika za uši Delija, ali i čitave Srbije!

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.10.2017.
22:22
Izvor: Beta

Svaka čast na ovim rečima.

EPA/VALDA KALNINA
EPA/VALDA KALNINA

Povezane vesti

Trener Makabija iz Tel Aviva Neven Spahija rekao je večeras da je Crvena zvezda jedan od najboljih timova u regionu, a da je Srbija košarkaška velesila.

"Znate odakle dolazim, koliko imam godina i uz koga sam odrastao kao trener. Ne vidim niti jednu zemlju osim SAD koja je u stanju da iz dana u dan proizvodi igrače, trenere, rezultat. Srbija je košarkaška velesila, Zvezda jedan od najboljih timova u regionu, koji može da dozvoli sebi da promeni ceo tim i pobeđuje, drži protivnike u egalu do poslednje sekunde", rekao je Spahija posle utakmice u Beogradu.

Makabi je poražen od Crvene zvezde sa 87:84 u četvrtom kolu Evrolige.


Spahija je čestitao Zvezdi na neverovatnoj pobedi, a posebno igri u trećoj četvrtini, a pohvalio je i navijače crveno-belih za podršku koju su pružili svom klubu u Areni.

"Znali smo šta nas čeka. Veoma je teško dobiti bilo koji tim u Evroligi, a posebno Crvenu zvezdu. Zvezdu nose navijači, ali to i nije toliko bitno jer ona igra dobro i u gostima"
, dodao je on.

Hrvatski trener je ocenio da njegova ekipa "ima lepu budućnost".

"Dug je put ispred našeg tima, moraćemo da vidimo kako ćemo uz sav ovaj talenat da postanemo ekipa. Nerealno je očekivati da se sve reši u dva meseca jer je ovo novi tim. Vreme radi za nas, naš talenat je evidentan", kazao je Spahija.

Makabi će u sledećem kolu Evrolige na svom terenu igrati protiv Milana, dok će Zvezda dočekati Bamberg.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke