Ristović: "Napašćemo TOP 16!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.07.2014.
13:28
Izvor: Sportske.net

Direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović izjavio je u Barseloni da su svi u klubu zadovoljni ishodom današnjeg žreba i da će crveno-beli u novoj sezoni pokušati da odu stepenik više u odnosu na prethodnu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Nakon Dejana Radonjića ishod današnjeg žreba za grupnu fazu Evrolige prokomentarisao je i direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović koji je danas boravio u Barseloni.

Ristović je u izjavi za Evroligin zvanični kanal izjavio da su u Zvezdi zadovoljni žrebom i da s nestrpljenjem iščekuju početak sezone.

"Srećni smo što ćemo biti deo Evrolige u narednoj sezoni. Zadovoljni ishodom žreba i jedva čekamo da sezona počne i da navijačima priredimo spektakle" kazao je Ristović.

Zvezda će se od oktobra takmičiti u evroligaškoj grupi "D" u kojoj se još nalaze Olimpijakos, Valensija, Laboral Kuća, Galatasaraj i Neptunas.

Davor Ristović ocenio je da je žreb bio povoljniji za crveno-bele nego prošle godine i da klub u novoj sezoni želi da ode na naredni stepenik i izbori se za plasman u TOP 16 fazu.

"Ove godine će biti lakše jer više nismo početnici i verujem da ćemo otići stepenik više odnosno u TOP 16 fazu. Uživaćemo u svakom slučaju" konstatovao je direktor Crvene zvezde Telekom.

Podsećamo da su crveno-beli u prethodnoj sezoni takođe igrali u grupi "D" ali su tada u društvu Makabija, Panatinaikosa, Laboral Kuće, Lokomotive Kubanj i Lijetuvos Ritasa zauzeli petu poziciju i preslili se u Evrokup gde su dogurali do polufinala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke