Ruski košarkaš na pragu CSKA, da li ovo znači odlazak Teodosića u NBA?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.02.2017.
13:46
Izvor: Sportske.net

Ruski mediji pominju potencijalan dolazak jednog od najvećih zvezda ruske košarke u ovom trenutku u CSKA, što bi moglo da znači da Teodosić odlazi u NBA ligu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Miloš Teodosić je osvojio sve sa ekipom CSKA, prošle godine i Evroligu, a mnogi sa nestrpljenjem očekuju i njegov odlazak u NBA ligu.

Ipak, veliko je pitanje da li će se to i desiti, pitanje je da li kapiten naše reprezentacije ima motiv da igra u najjačoj ligi na svetu, ili mu je draže da ostane u Evropi gde će svakako biti jedan od najboljih košarkaša.

Možda nam odgovor na ovo pitanje pružaju i ruski mediji koji napominju da bi u CSKA mogao da stigne Aleksej Šved, košarkaš Himkija kojem ističe ugovor na kraju sezone.

Rusi napominju da će kombo bek najverovatnije potpisati za "Armejce", jer su oni jedni od retkih koji mogu da mu ispune zahteve što se tiče plate. Da napomenemo, Šved zarađuje oko 3 miliona evra po sezoni.

Teodosiću ističe ugovor sa CSKA na kraju sezone, dolazak Šveda bi mogao da znači i njegov odlazak.

Da li biste voleli da vidite Teodosića u NBA ligi?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Балша Николић
Saturday, 18.02.2017
16:43

Никад неће моћи да игра у Америци као што игра у Европи, па појели би га, он је плеј, треба му физичка снача, експлозивност, брзина и наравно добра одбрана, не можеш ти шефе да чуваш Вестбрука или Ирвинга, завршио би у Канади. Седи где си овде си доктор, боље први у селу него последњи у граду.

avatar
Madridista
Saturday, 18.02.2017
18:23

Znas ti ko je Stiv Nes? Isti stil igraca kao Teodosic samo naravno bolji, a on je dominirao ligom, Teu je dovoljno da bude pola toga i imace uspjesnu NBA karijeru

avatar
Madridista
Sunday, 19.02.2017
00:49

Sabonis otiso u 30 pa opet je bio sila, cak i posle povreda. Za vanserijske talente ne vaze ta pravila po kojim se ti vodis, a i kad bi otisao tamo Teo ne bi bio glavni igrac i poenter tima nego bi njegove plejmejkerske sposobnosti dosle do izrazaja cak vise sa nekim vrhunskim suterima i poenterima uopste.

avatar
Балша Николић
Saturday, 18.02.2017
21:39

Знаш ли колико играча постоји који имају исти стил игре као поменута двојица па су се брзо вратили кућама. Неш је тамо дошао као млад играч кога су форсирали, нико није луд да неко форсира човека од 30 година. Једно је кад ти тамо одеш као веома млад играч, као што су Неш, Паркер, Новицки и да не набрајам, а друго кад одеш као играч у зрелим годинама, пусти празну причу.

avatar
tomi selbi
Saturday, 18.02.2017
15:41

nebo i zemlja igraci...ali Sved je pristojna zamena, koliko toliko..

avatar
NIKE
Saturday, 18.02.2017
15:11

Teo sa Jokićem - Srpski tandem bi ih doveo do titule NBA lige.

avatar
Drkadzija
Saturday, 18.02.2017
14:56

Ala ce da se usrece sa Svedom. Pored toliko potrosaca lopti oni dovode jos i Sveda. Btw. gde im je ta njihova reprezentacija pored tih silnih ruskih zvezda?

avatar
siroliver
Saturday, 18.02.2017
14:52

Ne moze Teo da isprati ritam NBA, pa on nista ne trenira. Vidite da ga Itudis stedi najvise zbog toga, sve ut koje preskoci su da ga ne bi preopteretili. Majstor ali za NBA trebaju fizikalije,koje on nema realno....

avatar
Djole Djokic
Saturday, 18.02.2017
14:48

U Zvezdu Teo, kakav Nba!