Sale nadmudrio Trinkijerija

Autor: Boban Filipović
nedelja 19.11.2017.
19:27
Izvor: Sportske.net

Bajern je uzeo skalp šampionu Nemačke u derbiju kola Bundeslige.

Epa/Valda Kalnina
Epa/Valda Kalnina

Povezane vesti

Fenomenalna druga četvrtina ekipe Aleksandra Đorđevića bila je presudna u bavarskom okršaju odigranom danas u Minhenu.

Na prvom malom odmoru je bilo četiri poena prednosti za goste iz Bamberga, a onda je usledio uragan Bajerna, Saletovi puleni su dobili ovaj deo igre sa 23:9 i na poluvremenu imali dvocifrenu prednost.

U trećoj četvrtini Bajern povećava vođstvo, uoči odlučujućih deset minuta razlika u korist domaćeg sastava je 14 poena. Bambergov nalet iz finiša je uspešno odbijen, Bajern je sačuvao prednost i trijumfovao rezultatom 77:68.

Kaningem je bio najefiksniji kod pobednika sa 17 poena, Buker je ubacio 13, Milan  Mačvan 11 uz pet skokova, Gavel je brojao do 10. Stefan Jović se nije upisao u strelce, imao je četiri asistenciej, po dva skoka i ukradene lopte.

U ekipi Andree Trinkijerija najzapaženiji je bio Dorel Rajt. Amerikanac koji je počeo sezonu u Igokei je imao dabl-dabl učinak: 14 poena i 10 skokova. Bivši kapiten Crvene zvezde Luka Mirtović je postigao dva poena, imao po tri skoka i asistencije.

Bajern ima devet pobeda iz deset utakmica u Bundesligi u dosadašnjem toku sezone i nalazi se na čelu tabele, dok branilac titule šampiona Nemačke ima skor 6/4.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke