Sale svemogući!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.11.2017.
12:35
Izvor: Sportske.net

Ne postoji problem koji FIBA može da napravi svojim kalendarom, a koji selektor "Orlova" i trener Bajerna nije u stanju da raši.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević još jednom je dokazao da ne postoje nepremostive prepreke iako se mora reći da ga je FIBA stavila u jako težak položaj.

Na stranu to što je zbog sukoba na relaciji FIBA - Evroliga reprezentacija Srbije ostala bez najboljih igrača, to je nešto što su u stručnom štabu "Orlova" uspeli da prevaziđu i da okupe ekipu koja će tokom kvalifikacija odraditi željeni posao.

Zbog zgusnutog rasporeda i činjenice da osim selektorske funkcije Đorđević obavlja trenersku ulogu u minhenskom Bajernu, Sale je morao da napravi tačan plan gde će se kog dana pojaviti.

Selektor nije bio na okupljanju zbog klupskih obaveza ali je stigao u Beograd dan pred meč i vodio ekipu u duelu sa Austrijom.

Već danas Aleksandar Đorđević mora nazad u Nemačku kako bi Bajern vodio u prijateljskom meču, a onda ga čeka novi dolazak u Srbiju kako bi komandovao u duelu reprezentacija Srbije i Gruzije.

Kao što rekosmo, ne postoji zadatak koji Aleksandar Đorđević ne može da reši, niti prepreka koja bi ga zustavila da na profesionalan način obavlja funkcije na kojima se nalazi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 26.11.2017
04:33

nekima je Sale legenda a nekim drugima ustasa...

avatar
prle
Saturday, 25.11.2017
18:36

Свемогући је изгубио последњу четвртину, а играли су Алексеј Николић, Препелич, Блажић, Видмар... сва сама прва класа Европе. Зашто је ишао само са два плеја, кад сви знамо да је први редовно повређује?

avatar
Djolo Djolo
Saturday, 25.11.2017
17:31
avatar
REAListaee
Saturday, 25.11.2017
14:56