Samo sat posle eliminacije ''Orlova'', na Instagramu se oglasio - Kalinić!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.09.2019.
17:27
Izvor: Sportske.net

I odmah izazvao reakcije...

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Nadali smo se da je poraz od Španije bio samo slab dan, da su naši košarkaši izvukli pouke i da će danas protiv Argentine ponovo igrati na najvišem nivou, ali umesto toga videli smo reprizu, posle koje više nema popravnog kada je u pitanju borba za medalje.

Ostaje nam eventualno još prilika da se kroz borbu za peto mesto domognemo plasmana na Olimpijske igre u Tokiju, ali najpre treba da sačekamo rezultate sutrašnjih utakmica.

Brojni su komentari posle današnjeg neuspeha, a zanimljivo je da se nekih sat vremena posle utakmice između Srbije i Argentine oglasio i Nikola Kalinić, momak oko čijeg su se nepozivanja na pripreme reprezentacije čitavog leta vodile polemike, koje su sada dodatno dobile na intenzitetu.

On, međutim, nije komentarisao poraz Srbije, već je objavio fotografiju sa treninga Fenerbahčea, uz poruku navijačima turskog kluba:

''I, počeli smo! Srećno svima koji su u bojama Fenerbahčea''.

Nekima je zasmetao ''tajming'' ove objave, pa u komentarima ima opet kritika na njegov račun što je baš sada našao razlog da se oglasi, iako ''Orlove'' ovde nije pomenuo.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aloha
Saturday, 14.09.2019
13:34

debilni krivalj treba mu zabranti ulazak u zemlju

avatar
Nerealno realan
Wednesday, 11.09.2019
00:57

E moja Srbijo! Svi vi sto pljujete ovog momka, zapitajte se iskreno zasto to radite!? Zbog toga sto je izneo SVOJE misljenje! U nekoj nazovi demokratskoj drzavi, za svoje misljenje i svoj stav, je izbacen iz reprezentacije! A kako su se samo svi veseliki sa njim i podrzavali ga u proslosti, sto u klubu, sto u reprezentaciji! I onda kad vodja kaze da nije dobar, odmah nije dobar nikome! Mucnite malo glavom! I pomislite nekada kako se on PRVI osecao zbog svega! I kako bi se bilo ko od vas sada poneo!

avatar
Lav
Tuesday, 10.09.2019
22:25

Samo jako Kalina..

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 10.09.2019
21:51
avatar
noxovac993
Tuesday, 10.09.2019
18:46

Komentarisao je on tako sto je lajkovao slike protiv trenera. A on treba prvi da cuti i da se pokrije usima, jos se pamti njegovo skandiranje protiv tada reprezentativnog druga Macvana.

avatar
paok
Wednesday, 11.09.2019
06:20

Njegovo je pravo da lajkuje sta hoce isto kao i sto Dordjevic ima pravo da ga ne pozove a ovaj sazna iz novina. To sto je skandirao Macvanu ranije ne opravdavam ali svakome se desi posle pobede da se malo zanese.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 11.09.2019
18:08

I treba da lajkuje, jer bas zbog tog trenera mi istorijsku sansu nismo iskoristili. A sto se tice skandiranja, seti se sta su igraci i kk i fk pastorcad pevali sa navijacima. Kalina je igracina koja ima svoje misljenje, Djordjevic je odlican kosarkas, velika 0 od trenera i to je svakom normalnom jasno.

avatar
toma1980
Tuesday, 10.09.2019
18:34

Sigurno sada Trazite dezurnog Krivca!!!!!