Saša Obradović u Zvezdinom odelu ide u Top 8: ''Uzeti su mi snovi''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.02.2022.
21:59
Izvor: Sportske.net

I pored pobede njegovog tima, srpskog stručnjaka su neke stvari večeras prilično pogodile.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Monaka je večeras savladala Crvenu zvezdu u ''Pioniru'' sa 91:80, a pre početka meča je trener gostujućeg tima Saša Obradović zvižducima dočekan u dvorani u kojoj je kao igrač oduševljavao Zvezdine navijače.

Posle meča je uz dosta emocija prokomentarisao takav doček od strane pristalica kluba koji najviše voli.

''Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako god hoće, mislim da... i rekao sam to jedanput za Sportklub, ne želim da previše ulazim i komentarišem sve ovo.

Znaju svi koji me imalo poznaju o kome se radi, ne treba da objašnjavam. Nikad u životu nikome nisam dugovao, tako vaspitavam i svoju decu, da budu prvo pošteni i časni ljudi", rekao je Obradović.

Uopšte nisam pokazivao, isti je intenzitet emocija bio i onda kad sam sa Albom igrao protiv Zvezde. U nekim momentima, naravno, bilo mi je krivo što se neko izražava na način na koji se izražava, probao sam samo da se fokusiram na ekipu, na igru i da izađemo kao pobednici'', izjavio je Obradović.

Kao trener prošle sezone nije uspeo da se dokaže u Zvezdi, ali zbog pandemije koronavirusa i tada važećih protivepidemijskih mera nije mogao da računa na podršku navijača sa tribina.

''Verovatno bi sve bilo drugačije tako, uzeti su mi snovi. Ali, ovo je Zvezdino odelo, s njime ću u TOP8 da idem'', poručio je Obradović i još jednom potvrdio koliko voli Zvezdu.

Usledilo je i pitanmje da li bi se vratio na klupu crveno-belih.

''Ako Bog da, jednog dana...''

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke