Sasvim običan dan na poslu, Jokić posle šoua hladan kao špricer

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 01.02.2021.
08:25
Izvor: Sportske.net

Srbin bez trunka euforije govorio o briljantoj partiji.

Beta/AP Photo/Chris Szagola
Beta/AP Photo/Chris Szagola

Povezane vesti

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je utakmicu karijere u noći između nedelje i ponedeljka zabeleživši čak 47 poena uz 12 skokova i pet asistencija u pobedi Denver Nagetsa na gostovanju zahuktaloj Juti.

Jokić je posle utakmice dao ekskluzivnu izjavu za RTS u kojoj je rekao da mu je mnogo važnija bila pobeda ekipe u meču neobične uvertire.

"Bila je to stvarno dobra utakmica, otvorila se dobro za mene. Baš dobro. Pogodio sam neke dobre šuteve, možda je bila i najbolja u mom životu. Sama ta energija koja me je nosila da igram dalje i eto došlo je do tih 47 poena. Naravno bitnija mi je pobeda, jer smo igrali protiv Jute koja je imala jedanaest pobeda za redom. Deset dana smo bili na putu, testirali se tri-četiri puta, igrali smo a igramo i sutra, pa da kažemo da smo imali razloga samo da odigramo utakmicu ali nismo i drago mi je da smo pobedili. Mislim da je veoma bitna pobeda za nas", rekao je Jokić za naš javni servis posle meča.

Tim iz Kolorada je napravio podvig više tako što je prekinuo seriju Jute od 11 pobeda u nizu, pa su noćašnjim trijumfom od 128:117 stigli na četiri pobede manje od Los Anđeles Klipersa, lidera Zapadne konferencije.

Naredni meč igraju već u noći između ponedeljka i utorka kada dočekuju Detroit Pistonse u tri sata iza ponoći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke