Selektor Sale: "Odbrana postaje naš zaštitni znak"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 11.08.2014.
11:26
Izvor: Sportske.net

Srbija je pobedom nad Francuskom završila turneju, selektor Đorđević je zadovoljan.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Trijumfom nad evropskim prvacima, rezultatom 79:69, Srbija je trijumfalno okončala turnir u Francuskoj, zabeleživši dve pobede i jedan poraz u tri meča.

Nakon relaksirajućeg treninga, 'Orlovi' se kasno večeras vraćaju za Beograd, utisci selektora Đorđevića su krajnje pozitivni.  

„Možemo da budemo zadovoljni ovom turnejom, na kojoj smo, bez važnih igrača, pobedili neke jake protivnike."
, rekao je sale Nacionale, posebno istakavši odbranu.

"Ali, ono što je još važnije je što dobra odbrana postaje znak raspoznavanja naše ekipe, nešto što daje karakter timu. Već više puta sam istakao da svi igrači imaju želju da igraju dobru odbranu i to su pokazivali iz utakmice u utrakmicu. To je nešto što smo izgradili do sada."

"U narednom periodu nam predstoji nešto drugačiji rad u kome moramo da unapredimo mnoge elemente igre. Moramo mirne glave, sa nogama na zemlji, dobro da izanaliziramo dosadašnji tok priprema.
", istakao je on.

Utorak je slobodan dan za izabranike selektora Đorđevića, naredna provera je Ačibadem trofej beograda, 16. i 17. avgusta.

"Posle kratkog predaha po dolasku u Beograd, očekuju nas treninzi do Trofeja Beograda, kada ćemo, verujem u lepom ambijentu, odigrati utakmice protiv jakih i atraktivnih protivnika. Želim da istaknem besprekorno ponašanje svih igrača i na terenu i van njega. Do sada su demonstrirali pravi odnos prema reprezentaciji i verujem da će tako biti i u nastavku priprema."
, istakao je selektor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke