Simultanka Sejbena Lija, Amerikanac sa 43 poena srušio "Pantere" u Ligi šampiona!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 09.10.2024.
22:03
Izvor: Sportske.net

Pokazao evroligaški nivo igre.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Košarkaši FMP-a poraženi su u drugom kolu od ekipe Manise rezultatom 101:97 u drugom kolu FIBA Lige šampiona rezultatom (20:17, 24:31, 26:21, 27:32).

"Panteri" nisu uspeli da naprave pobednički niz u takmičenju pod okriljem FIBA, a "krivac" za to je neverovatni Amerikanac Sejben Li koji je utakmicu okončao sa 43 poena.

Nekadašnji košarkaš Detroita, Filadelfije i Finiksa zablistao je hali Aleksandar Nikolić gde je pružao još jednu sjajnu partiju kojom je Manisu odveo do nove pobede.

FMP je vodio najvećim delom prve četvrtine, sredinom druge je prednost prepustio turskoj ekipi, ali je imao aktivan rezultat sve do poslednjih nekoliko minuta četvrte deonice.

Samo nije imao rešenje za nestvarnu partiju doskorašnjeg košarkaša Makabija koji je pokazao da ima kvalitet za mnogo veći nivo igre...

U redovima FMP-a, najefikasniji bio je Tasić sa 25 poena, Rebec je dodao 20 uz pet asistencija, dok je Novak upisao 11 poena.

Pored Lija, u Manisi dvocifreni su bili Beson sa 21 poenom, sedam skokova i osam asistencije, kao i Ehodas sa 17 poena i devet skokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke