"Slatki Lu", imao dve žene, sad završio među striptizetama, šta će uraditi NBA?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.07.2020.
11:40
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Klipersa je glavna tema u američkim medijima.

Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Lu Vilijams je u četvrtak napustio "Dizni vorld" i Orlando zbog privatnih obaveza, kasnije je otkriveno da je išao na sahranu svog dede.

Ipak, reperu Džeku Herlou se "omakla" slika sa Vilijamsom na društvenim mrežama, koja je podigla veliku prašinu u SAD.

Vilijams se sa Herlouom uslikao u "Medžik siti" striptiz klubu u Atlanti, brojni mediji su hitro podelili pomenutu fotografiju, da bi pomenuti reper branio Vilijamsa tako što je napisao da je u pitanju stara slika.

Jasno je da to ipak nije bio slučaju, Herlou je ubrzo skinuo sliku sa društvenih mreža, potom i svoj komentar u kojem je branio košarkaša Klipersa, a Vilijams je osvanuo i na slici di džeja iz pomenutog kluba.

Na kraju je i Vilijams, koji se u subotu vratio u "mehur" u Orlandu, priznao da je svratio to strptiz kluba, ali samo kako bi ručao.

On tvrdi da pomenuti "Medžik siti" ima sjajan restoran i da je redovan gost u istom, čak i jedno jelo na meniju nosi njegovo ime.

Lu Vilijams
Foto: screenshot - instagram.com

Vilijams je trebalo da provede četiri dana u karantinu, tokom kojih bi svakodnevno radio testove, ali je na kraju pokrenuta istraga zbog njegove posete striptiz klubu i Klipersi bi bez 33-godišnjeg košarkaša mogli da nastave sezonu.

"Slatkom Luu" preti duži karantin, do četvrtog ili čak osmog avgusta, što znači da bi propustio mečeve sa Lejkersima (30. jul), Pelikansima (1. avgust), Finiks Sansima (4. avgust) i Dalas Maveriksima (6. avgust).

kosarka

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke