Šok - Željkov Fener izgubio od Gazijantepa!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.10.2014.
21:07
Izvor: Sportske.net

Neprijatno iznenađenje priredili su večeras košarkaši Fenerbahčea, koji sa klupe predvodi naš Željko Obradović. Poraz na svom terenu od Gazijantepa u drugom kolu turske TBL lige...

Twitter: Fenerbahce Ulker
Twitter: Fenerbahce Ulker

Povezane vesti

Ipak, ako se ima u vidu da je Gazijantep sa Jurijem Zdovcom na klupi, u novoj sezoni startovao pobedom nad Ivkovićevim Efesom, ali na svom parketu, možda i ne čude veliki problemi koje je večeras imao i Fenerbahče.

Ipak, poraz Fenera je svakako veliko iznenađenje, pogotovo na svom parketu, a posle 40 minuta igre, gosti su slavili sa 70-66.

Počelo je dosta ''tvrdo'' i neefikasno, bilo je 10-10 posle prve četvrtine, da bi u drugoj Obradovićev tim uspeo da stekne blagu prednost.

Ali, u nastavku su gosti bili bolji, preuzeli su vođstvo i na najbolji način iskoristili nervozu koja je kod igrača Fenerbahčea bila sve veća kako se meč bližio kraju.

U poraženoj ekipi, Oguz je bio najefikasniji sa 21 poenom, a pratio ga je naš Nemanja Bjelica sa 14 poena. Bogdan Bogdanović je upisao za njega skromnih šest poena, baš kao i nama dobro poznati Čeh Jan Veseli.

Fenerbahče tako posle drugog kola TBL lige ima polovičan učinak, dok je Gazijantep izbio među vodeće ekipe sa maksimalnim učinkom.

U sledećem kolu Fenerbahče gostuje Trabzonsporu, koji je u prva dva kola upisao oba poraza.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke