Sparsi ipak prejaki za Seltikse, odlični Bertans!

Autor: Nikola Miloradović
petak 25.11.2016.
21:24
Izvor: Sportske.net

Neizvesno je bilo tokom čitavog susreta u "TD Gardenu", prvo poluvreme su dobili "Kelti", drugo, kao i ceo plen, je pripalo "Mamuzama".

Beta/AP Photo/Elise Amendola
Beta/AP Photo/Elise Amendola

Povezane vesti

Uspeli su San Antonio Sparsi da slave na veoma neugdonom gostovanju ekipu Boston Seltiksa, na kraju je bilo 103-109 za četu Grega Popoviča.

Prvih 24 minuta pripalo je domaćoj ekipi, u nastavku su favorizovani gosti ipak zaigrali bolje, "Kelti" nisu izdržali njihov tempo.

Prvi kvartal su Seltiski dobili veoma ubedljivo, već u drugom su se Sparsi vratili u igru, da su bolji potvrdili su stabilnom igrom do kraja susreta.

Predvodio je Sparse još jedno Kavaj Lenard sa 25 poena, devet skokova i četiri asistencije, a pratio ga je Peti Mils sa 19 poena.

Sjajnu partiju je pružio i sve bolji Dejvid Li, koji polako ali sigurno podseća na stare dane, upisao je bivši krilni centar Golden Stejta 15 poena i 12 skokova.

Isti košgeterski učinak kao Li imao je i bivši igrač Partizana Davis Bertans! Letonac je odigrao najbolji meč od kako je ovog leta otišao "preko bare". Šutirao je za tri poena 3/5, ubacio je i tri dvojke (3/3 za dva), kao i dva skoka i jednu ukradenu loptu.

S druge strane Tomas 24 poena i osam asistencija, pratio ga je Bredli sa 19 poena i osam skokova, 18 poena je upisao Džej Krauder. Odličan je bio i Al Horford, upisao je dabl-dabl, 12 poena i 10 skokova.

San Antonio sada ima 13-3, dok su "Kleti" upisali sedmi poraz, a imaju devet upisanih pobeda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Балша Николић
Saturday, 26.11.2016
01:58

Тime out Radonjic!!!!!!

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 25.11.2016
23:21
avatar
Black&White
Friday, 25.11.2016
22:35

Bum Trans Bertans !!!! :D Jos jedan majstor kojeg je napravio najtrofejniji nas Srpski Boston - KK Partizan!!!!! Bravo majstore nisti ti otisao tamo da bi bio maskota ^Samo nastavi da kidas!!!