Sprema se promena u Zvezdi, jedan igrač pred otkazom?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.10.2017.
22:26
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle pet odigranih kola u ABA ligi i još dva u Evroligi, već se najavljuje prva promena u sastavu Crvene zvezde.

Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds
Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds

Povezane vesti

Dan posle poraza od Cedevite u Zagrebu, već drugog u pet odigranih kola u ABA ligi, počele su spekulacije o kadrovskim promenama u Zvezdi.

Kako večeras prenose ''Novosti'', na izlaznim vratima nalazi se iskusni Marko Kešelj, koji se letos vratio u Zvezdu, ali na početku sezone nije opravdao očekivanja trenera Alimpijevića.

Njega nije ni bilo u konkurenciji za sastav tima u Zagrebu, priliku je dobio Dejan Davidovac, a spekulacije na ovu temu još više su pojačane posle najave da Kešelja nećemo videti ni u trećem kolu Evrolige, protiv Himkija.

Taj meč je na programu u utorak, a po povratku crveno-belih u Beograd znaće se nešto više o svemu ovome.

''Novosti'' takođe najavljuju i da bi umesto Kešelja Zvezda uskoro mogla da angažuje novog igrača, ali i to je još uvek na nivou spekulacija.

Sezona je tek počela, možda je prerano za ovakve kombinatorike, mada je Zvezda u prethodnim godinama pribegavala ''šok terapijama'' u situacijama kada pojedini igrači, poput Mekela, Tompsona, ili Skorcijanitisa nisu ispunili očekivanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 24.10.2017
09:13

Nije na potrebnom nivou, a ja ne mogu da mu zaboravim to sto nije htio u Zvezdu kad je mogao stvarno da pomogne, izjavio je da to 'nije realno'. Nekako tada njegova karijera krece da pada, a sad nije uopste realno da igra za Zvezdu, znalo se to i prije pocetka sezone, tako da niti sam iznenadjen niti mi je previse zao.

avatar
MarkoSi
Tuesday, 24.10.2017
08:55

Imajući u vidu ime njegovog menadžera i druge okolnosti, nadam se odlasku Kešelja i dolasku Zagorca.

avatar
barbaroga
Tuesday, 24.10.2017
08:16

Pre je imao makar sut, sad nema ni to. Secam se kod Dude Ivkovica je resetao u reprezentaciji, zajedno sa Savanovicem :)

avatar
poljskikupanjac
Monday, 23.10.2017
23:43

ovaj iz igokee da dodje i to je to

avatar
mm20
Monday, 23.10.2017
23:08

Daleko je od one forme stare. Nema mesta za njega ,ni odbrane ,ni napada, spor, ma nista..

avatar
Zlato
Monday, 23.10.2017
22:29

Svi mi navijaci Zvezde volimo Marka ali realno nije na nivou koji je potreban da bi igrao u Zvezdi.

avatar
NikolaBuki
Monday, 23.10.2017
22:50
avatar
ddr16
Monday, 23.10.2017
23:19

uzas kako je startovao sezonu,nadao sam se da ce bar malo vratiti karijeru na pravi put kad se vratio kod nas,ali uopste ne lici na onog igraca od pre,ima malo i psihe u svemu tome,nemoguce da onoliko promasuje,a bio je skroz ok suter. ni davidovac nije nikakva garancija,i on je igrac za aba ligu i nista vise,mada tu ce se vratiti danga uskoro,veci je problem sto nemamo pravog centra,jer su jankovic i jovanovic jos uvek neiskusni,a lesor je mlad i nizak,tesko ce cuvati jace centre,i naravno plej jer je radicevic za sad potpuno podbacio