Srbija silna protiv Argentine!

Autor: Vladimir Nestorović
subota 16.08.2014.
22:22
Izvor: Sportske.net, Beta

Sjajna partija izabranika Aleksandra Đorđevića na turniru 'Trofej Beograda', konačan rezultat 85:67 za našu ekipu.

facebook
facebook

Povezane vesti

Nakon trijumfa na turniru u Francuskoj, reprezentacija Srbije zabeležila je pobedu i na svom prvom meču 'Trofeja Beograda', pošto je večeras u 'Beogradskoj Areni' savladala selekciju Argentine rezultatom 85:67 (26:14, 20:18, 24:19, 15:16).

Srbija je bila kvalitetnija u prve tri deonice meča, dok je završnica donela opuštanje, ali je razlika koja je iznosila oko 20 poena u toku čitavog meča ostala nepromenjena, što pokazuje i konačni rezultat.

Najefikasniji u našem timu bio je sjajni Miroslav Raduljica, koji je upisao 15 poena, koliko je ubacio i Luis Skola kod 'Gaučosa', dok je Noćioni dodao 13 poena.

Raduju i solidne role Štimca i Jovića, koji će, u slučaju da se Teodosić, Nedović i Krstić ne oporave od povrede, svakako naći svoje mesto na spisku putnika za Španiju.

Srbija će u finalu 'Trofeja Beograda' igrati protiv Turske, a ovaj meč na programu je sutra u 20.30, dok će se u utakmici za treće mesto sastati Argentina i Portoriko dva sata ranije.

Srbiju je u Areni bodrilo nešto više od 12.000 gledalaca.

Posle sutrašnjeg finala sa Turskom, Srbija će odigrati još dve pripremne utakmice sa Novim Zelandom, a onda putuje u Španiju na Svetsko prvenstvo, koje počinje 30. avgusta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke