Srbijo, da vam Raduljica objasni neke stvari... za razliku od Jokića

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.09.2019.
18:05
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Preterana su nam bila očekivanja, sad preterano reagujemo posle neočekivane eliminacije, treba li svi da spustimo loptu?

Beta/AP Photo/Ng Han Guan
Beta/AP Photo/Ng Han Guan

Povezane vesti

Imajući u vidu da je među ljubiteljima sporta u Srbiji (a i šire) vladalo očekivanje da će naši ''Orlovi'' igrati u finalu sa Amerikancima, onda ih savladati i postati prvaci sveta, današnje saznanje da nećemo igrati ni u polufinalu mnogima je teško palo.

Najteže je, naravno, igračima, Nemanja Bjelica je bio prilično samokritičan, svestan da je u poslednja dva meča bio daleko od onoga što zaista može, ali kapiten Miroslav Raduljica na sve ovo gleda na drugačiji način. Mnogo vedriji.

''Košarka je igra, nema tragedije. Šta je tragedija? Pa dobro. I šta? Ništa, sledeće godine idemo dalje i to je to'', poručio je Raduljica u razgovoru sa novinarima, isprovociran komentarom da je ovaj poraz ''tragedija''.

''Oni su jako agresivno igrali, mi nismo odgovorili na pravi način. vraćali smo se dva puta. u momentima kada smo trebali da prelomimo rezultat u našu korist mi smo promašivali otvorene šuteve i zicere i imali loša rešenja. Prosto, danas nije išlo ništa'', zaključio je Raduljica, a prenosi ''Telegraf''.

Za razliku od njega, Nikola Jokić ni ovoga puta nije želeo ništa da komentariše, bez reči je prošao pored novinara...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 11.09.2019
09:20

Ne razumem zašto je"preoštro" reagovanje Gurovića!? Da su zaslužili i gore, vidi se sad po izjavama tipa: "To je košarka...to je "samo" sport...dešava se...svako može da izgubi...nije nam bio dan... nije tragedija..."
Ljudi, zar tako posle svih naših verovanja, nadanja, nerviranja,neprospavanih noći, bežanja iz škole, sa posla, svađa sa ženama, prepirki sa drugarima... zar je to vaše najpametnije razmišljanje??? Gde su nestale velike misli selektora u tome kako "reprezentativni dres treba da bude čast svakome..." i biser "Amerima, neka je bog na pomoći!?

To jeste košarka, i Špancima i Argentincima, i nije "samo" sport, i jeste tragedija jer je bruka i sramota!!!

avatar
paok
Tuesday, 10.09.2019
21:03

Ma najlakse je sada pljuvati, u redu nisu bili dobri, jel treba sad praviti tragediju. Svi ste sada strucnjaci. Kakav smo narod, cim se kiksne na jednom prvenstvu odmah pljuvanje.

avatar
llukaaas
Tuesday, 10.09.2019
19:28

Ko se razume i ko je dugo u košarci može lako da vidi da naša ekipa recimo protiv španije nije imala ni jednu akciju za probijanje zonske odbrane, a danas se videlo da pored toga nemaju ni jednu akciju u pozicionom napadu. Za to je kriv trener niko drugi. Djordjevicu hvala ti. Ucinio si dosta. Pakuj kofere i srećno dalje.

avatar
poljskikupanjac
Tuesday, 10.09.2019
18:55

je*es ti coveka koji ne misli da je ovo tragedija , bravo jokicu care ,slomljen si normalno

avatar
toma1980
Tuesday, 10.09.2019
18:38

Videlo se da nesto ne stima u Reprezentaciji....posle protesta Milutinova!!!!!
Realno momak je 100% bio u pravu!!!!!!!
Rezultat svega toga je Blamiranje protiv Spanije i Argentine!!!!

avatar
djan_franko
Tuesday, 10.09.2019
18:22

Ovaj planira jos da igra za reprezentaciju?

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 10.09.2019
18:21

raduljica ajde polako lagano uhvati se za usi sa bircom i djordjevicem i gubite se iz reprezentacije...

avatar
pfc
Tuesday, 10.09.2019
19:38

Samo neka ostanu kradljivac trofeja ili Bjelica.

avatar
pfc
Wednesday, 11.09.2019
11:00

Ne branim ja nikoga i nisam iskompleksiran jer nemam razloga biti jer je kk Partizan ipak veci klub od Kk zvezda ili fmp-a. Hzeo sam samo da kazem da je hanibal nabrojao samo igrace Partizana. Znaci svi oni koji nisu na njegovom spisku su zadovoljili.. Kao su odigrali obo sv. Prvenstvo svi sem Bogdanovica su podbacili uajedno sa trenerom. Kritikujete Lucica, pa zar Simonovic nije krilo isto. Imamo kazu najboljeg centra u NBA. Pa zar je ono najbolji centar. Cobek od 40g ga je razbio znanjem. Bjeluca dao 18p a upropastio jedno 50 napada. Za Bircevica i Lucica ate sami rekli. Milutinov nije ni dobii priliku protiv Spanije i Argentine. Bobi bolje da nije ni ulazio jer ga smatram uz Bjelicu i Jokica za najveceg krivca protiv Argentine, naravno uz Djordjevica. I tako...

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 10.09.2019
20:26

Nismo mi za bolje sve dok ima vas koji se delite!!!

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 10.09.2019
20:23

iskompleksirani,samo neka ostane lucic ne moze kos da pogodi jel tako?

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 10.09.2019
20:19

pa ako ces po klupskim bojama onda vam se i Lucic nije proslavio... krilo reprezentacije srbije mora da bude na nivou rudija fernandeza da bude snajper iz daljine... nije stavr kluba vec reprezentacije.

avatar
Darko0071
Tuesday, 10.09.2019
19:50

I Simonovic sanjim zajedno xD