Srpske 'turbine' na hlađenju pre novog paljenja!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.09.2015.
14:15
Izvor: Sportske.net

Posle pobede nad reprezentacijom Češke Republike srpski košarkaši imaće dan odmora pre no što ukrste koplja sa Litvanijom, a evo na koji način najbolji srpski reprezentativci "hlade motore" pre no što se ponovo upali mašina.

FIBA/Ciamillo-Castoria/Matthaios
FIBA/Ciamillo-Castoria/Matthaios

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije u sredu je upisala sedmu vezanu pobedu na Eurobasketu u Francuskoj i tako obezbedila plasman u polufinale kontinentalne smotre.

Poslednja u nizu mušterija izabranika Aleksandra Đorđevića bila je selekcija Češke Republike koju su "Orlovi" savladali rezultatom 89:75. Naredni rival našeg nacionalnog tima biće Litvanija ali će pre toga srpski košarkaši imati dan za predah.

Ekipa je i danas došla do stadiona "Pjer Moro" kako bi odradila trening rekuperacije a na poštedi su bili Miloš Teodosić i Nemanja Bjelica koji su saigrače pratili sa klupe "okovani ledom".

Plejmejker Srbije hladio je lakat desne ruke i skočni zglob na desnoj nozi, dok je Nemanja Bjelica kese sa ledom držao na kolenima.

Navijači ne moraju da brinu, radi se o uobičajenom procesu koji sportisti praktikuju nakon velikih napora, posebno kada se oni dešavaju u kratkom vremenom intervalu.

Dvojica najboljih pojedinaca našeg nacionalnog tima biće spremni da u petak izađu na megdan Litvaniji i pomognu "Orlovima" da se domognu plasmana u finale 39. Evropskog prvenstva za košarkaše.

Milos Teodosic
Foto: Sportske.net/Bojan Brezovac

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Thursday, 17.09.2015
14:30

Ko iz rata da dolaze...I Kalini je bandažirana desna šaka, Stefan je takođe imao led na levom kolenu...Biće sve to dobro, zlato je blizu.