Srpski derbi u AdmiralBet ABA ligi, Čačani spremni za Megu!

Autor: Ivan Cvetković
subota 16.10.2021.
12:50
Izvor: Sportske.net, Beta

Košarkaši Borca dočekuju sutra ekipu Mege, u utakmici četvrtog kola AdmiralBet ABA lige.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je danas da je pozitivan rezultat protiv Mornara uticao na samopouzdanje njegove ekipe i istakao da je čačanski tim spreman za novi izazov u ABA ligi, duel protiv Mege.

"Težak raspored koji nam je zapao doveo nas je u situaciju da igramo tri utakmice protiv rivala koji su pre početka sezone svrstavani u favorite za vrh tabele. Verovali smo u sebe, pa smo u Bar otišli da odigramo najbolje što možemo. Uspeli smo da kontrolišemo meč gotovo sve vreme, zasluženo smo pobedili", rekao je Marinović za klupski sajt.

"To je velika stvar za nas, tako da nam trijumf mnogo znači", dodao je on.

Košarkaši Borca dočekuju sutra ekipu Mege, u utakmici četvrtog kola AdmiralBet ABA lige.

Čačanki tim u ovaj meč ulazi sa jednom pobedom i dva poraza, dok Mega ima skor 2/1.

"Pred nama je utakmica sa Megom, ekipom koja će u Čačak doći rasterećeno, jer ima dve pobede. Kod rivala se ništa nije promenilo u odnosu na ranije godine, jer i dalje ima jedan od najmlađih i najtalentovanijih timova, ne samo u jadranskoj ligi, već i čitavoj Evropi", rekao je Marinović.

"Mega ima svoje adute, isto kao i mi. Spremni smo za novi izazov, tako da jedva čekamo utakmicu u nedelju veče", dodao je trener Borca.

Borac će i sutra moći da računa na podršku nekoliko stotina svojih navijača.

"Prošli put sam propustio da zahvalim navijačima na velikoj podršci protiv Cedevita Olimpije. Moram da kažem da nas je malo i poremetilo prisustvo publike, jer ih više od godinu dana nije bilo u dvorani. Igrači, baš kao i ja, bili smo malo stisnuti u želji da pokažemo sve što znamo", rekao je Marinović.

"Nadam se da ćemo ispraviti to u nedelju i da ćemo im se zahvaliti na podršci jednom pobedom", zaključio je trener čačanskog tima.

Utakmica Borca i Mege na programu je sutra od 18.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke