Šta će biti sa Navarom, Barsa donela odluku koja mu se neće svideti?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.06.2018.
13:48
Izvor: Sportske.net

Legendarni košarkaš ovog leta na raskrsnici...

Epa/Andreu Almau
Epa/Andreu Almau

Povezane vesti

Odmah po zaretku sezone u kojoj je Barselona uspela da osvoji Kup kralja, Huan Karlos Navaro je poručio da želi da odigra još jednu sezonu, s obzirom da nije zadovoljan rezultatima u prethodnoj, posebno kada je u pitanju Barsin nastup u Evroligi.

Drugim rečima, Navaro želi da blistavu i trofejnu igračku karijeru završi na spektakularan način, uz nadu da će Barselona ovog leta formirati mnogo jači tim.

Međutim, danas se pojavila nova informacija na tu temu koja se neće svideti Navaru.

Prema saznanjima koja prenosi ''Mundo Deportivo'', u Barseloni sledeće sezone najverovatnije neće računati na 38-godišnjeg košarkaša, pa bi pomenuti Navarov plan mogao da padne u vodu.

Videćemo kakav će rasplet biti, a na kraju treba podsetiti i da je Navaro sa Barselonom u septembru potpisao ugovor na deset godina, kojim je garantovano da će prvu godinu odraditi kao igrač, dok će za preostalih devet morati da razgovara sa čelnicima kluba o ulozi koju će po okončanju igračke karijere obavljati u Barseloni.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Monday, 25.06.2018
15:42

Svaka čast Navarru za karijeru gledano u cjelini, sigurno top 10 evropskih bekova svih vremena, ali kakav je igrač danas i zadnju godinu-dvije ne bih ga zvao za basket 3 na 3 oko zgrade.