Šta sad kaže Vlade Đurović? ''Pogrešno sam procenio... Veseli kao da igra za nas!'

Autor: Darko Mitrović
subota 03.09.2022.
18:29
Izvor: Sportske.net

Otkrio je i da sledeće nedelje neće moći da komentariše za RTS.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Košarkaški trener Vlade Đurović je i večeras stručni konsultant RTS-a povodom utakmice Češka - Srbija, a u poluvremenu je dao svoj prvi komentar posle vođstva našeg tima od 43:25.

Priznao je da nije očekivao ovako dobru igru Srbije, pogotovo u trenucima kada je selektor Pešić odmarao najbolje igrače Jokića i Micića.

''Ja sam zadovoljniji nego što sam mislio da ću biti, prijatno san iznenađen igrom košarkaša sa manjom minutažom. Kada su izašli Micić i Jokić, mislio sam biće problema, ali postava sa Ristićem, Gururićem, Marinkovićem, Jaramazom... otišli smo na 41:25, izvanredan rezultat bez Jokića i to nam daje veliku dozu sigurnosti.

Zaprepastila me je igra Veselog, on kao da je igrao za nas, nijedan koš nije dao, nijednom nije šutnuo, potpuno sam pogrešno procenio da će on da bude naš veliki problem danas'', konstatovao je Đurović.

Zatim je neočekivano otkrio da u narednih sedam dana neće biti u mogućnosti da komentariše mečeve našeg tima na RTS-u.

''Ja neću naredne nedelje komentarisati, jer imam obaveze prema mojoj matičnoj kući Areni u vezi naredne sezone NBA lige, da ne bude problema što me nema, da to razjasnimo'', dodao je Đurović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke