Šteta - Vilijams najkorisniji ali nije MVP!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.10.2014.
23:09
Izvor: Sportske.net

Plejmejker KK Crvena zvezda Telekom Markus Vilijams ostvario je najbolji indeks korisnosti u drugom kolu Evrolige ali je titula MVP-a otišla u ruke Endrjua Gaudloka zbog poraza crveno-belih u Klaipedi.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Drugo kolo košarkaške Evrolige obeležila je fantastična partija plejmejkera Crvene zvezde Telekom Markusa Vilijamsa koji je od svih igrača sakupio najviše indeksiranih poena.

Amerikanac je na gostovanju Crvene zvezde Telekom u Klaipedi imao 31 indeksiran poen zahvaljujući tome što je za 30 minuta igre postigao 23 poena, ostvario 4 ofanzivna skoka, 6 asistencija i 2 ukradene lopte.

To, međutim, nije bilo dovoljno da Vilijams bude proglašen MVP-jem pošto je Neptunas savladao Crvenu zvezdu Telekom rezultatom 83:81, a upravo je Amerikanac pokušao da u poslednjoj sekundi postigne pobednosne poene za crveno-bele.

Tako je umesto fantastičnog Vilijamsa titulu najkorisnijeg igrača drugog kola Evrolige poneo Endrju Gaudlok, prvotimac Fenerbahčea koji je imao 30 indeksiranih poena u pobedi Fenera nad Turovom.

Dodajmo i to da je najbolji asistent drugog kola bio Miloš Teodosić koji je upisao 11 dodavanja u pobedi CSKA, dok je Luka Mitrović bio treći najbolji skakač sa 10 skokova u porazu Crvene zvezde Telekom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke