"Supermen" Jokić, Bjelica se potukao sa "divljakom"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 17.01.2018.
08:57
Izvor: Sportske.net

Burno veče na Floridi, Nikola Jokić kao iz bajke.

Beta/AP Photo/Jeff Chiu
Beta/AP Photo/Jeff Chiu

Povezane vesti

Minesota je stala nenadano, protiv slabog Orlanda, na Floridi. Time je prekinuta serija od pet pobeda "Vukova", Bijombo i ruki Kem Birč su kombinovali 26 poena i čak 9 blokada u trijumfu "Medžika".

Furnije je brojao do 32, meč je obeležila tuča između Arona Alfala i našeg Bjelice, prethodno su već dobili po tehničku. Gore je prošao Srbin, dobio je udarac.

"Nisam žrtva, ovo je deo igre. Ali, on me je napao i udario, samo sam hteo da se zaštitim i da ga smirim jer je podivljao. Ne znam šta mu je, ali u takvim situacijama uvek štitim sebe i porodicu", rekao je Bjelica koji je ubacio dva poena do isključenja.

Denver je slavio Dalas, uz fantastičnu partiju Nikole Jokića. Naš as je ubacio 29 poena, imao 18 skokova i 7 asistencija, Denver je preživeo iako je odigrao očajnu poslednju četvrtinu. Na kraju umalo nisu prokockali +23, ali je Geri Haris bacanjima stavio tačku. Zanimljivo da su Jokić i Haris postigli prvih 22 poena za tim.

Kouč Meloun nije zabrinut što Jokić igra sa oscilacijama.

"On je treću godinu u ligi, sad ljudi očekuju da bude Supermen, a izabran je u drugoj rundi drafta. Malo igrača u NBA istoriji je uspelo da u trećoj godini stavi jedan tim na leđa. A on to pokušava i želi", dodao je Meloun.

Iznenađenje u Bostonu, Pelikansi su odneli pobedu posle produžetka, još jedna velika partija Entonija Dejvisa. Ubacio je 45 poena, imao 16 skokova, podsetimo za vikend je u Njujorku dao 48 koševa. Dejvis, Kazins i Holidej su postigli svih 12 poena u produžetku za goste, ovo je prvi poraz Bostona u kalendarskoj godini. Kajri se probudio u nastavku, ubacio je samo 3 poena u prvom delu, ukupno 27, Boston je prvo izbrisao deficit, ali je posle toga ispustio pobedu u finišu kada su bili na +5.

Portland je tukao Sanse, iako je Devin Buker ubacio 43 poena u "Moda Centru". Lilard je na drugoj strani dao 31, MekKolum 27, ispalio je rafal od šest trojki pa su Blejzersi prekinuli seriju od tri poraza.

Rezultati:

Portland - Feniks 118:111
Denver - Dalas 105:102
Boston - Nju Orleans 113:116 pr.
Orlando - Minesota 108:102

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FanEngleskogfudbala
Wednesday, 17.01.2018
10:40

Sta se dogodi ovom maloumniku,Bjelicu vise nece niko napadati posto je ovome pokazao da se ne plasi.Ne znam zasto je Bjelica iskljucen,ispao je gospodin a i dokazao da je jaci.Affalo mora biti novcano kaznjen

avatar
chaki
Wednesday, 17.01.2018
14:30

Xaxa kakav kralj Bjelica, kad ga vidis miran mislis od muve nezna da se odbrani, glupost sto je uopšte iskljucen