Sve duži red za "Crnogorca" Rajsa

Autor: Boban Filipović
petak 14.07.2017.
14:02
Izvor: Sportske.net

Zbog problema u pregovorima sa Barsom, odlični plejmejker se dovodi u vezu sa nekoliko evroligaša.

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Priča da ga "Ponos Izraela" želi nazad je dobro poznata.

On je ostavio ogroman trag u Makabiju, setimo je da je bio MVP fajnal-fora u Milanu na kom je gigant iz Tel Aviva osvojio poslednju titulu šampiona Evrope.

Takođe, Efes i njemu vidi idealno rešenje za novog organizatora igre pošto su na kraju sezone, u kojoj nije osvojen nijedan trofej, i Toma Ertel i Džejson Grejndžer napustili četu Velimira Perasovića.

Grčki portal 'Eurohoops' saznaje da je u red za Rajsa stao i Olimpijakos. U Pireju prošle sezone nije osvojen nijedan trofej, tim će ovog leta dobiti novu fizionomiju, a uprava traži rešenje na poziciji plejmejkera jer je sa Danijelom Heketom okončana saradnja.

Rajs će krajem leta igrati za Crnu Goru na Evrobasketu, iako je pokušavao na sve načine to da izbegne. Iz tamošnjeg saveza su mu poručili da će mu oduzeti pasoš ako se ne odazove i to je urodilo plodom. Taj pasoš mu donosi privilegiju da nastupa kao "neamerički" igrač, ali ne samo njemu, nego i klubu čije boje brani.

Omaleni plej je pod ugovorom sa Barselonom, ali zapelo je u pregovorima oko produžetka saradnje na duže staze, stoga i spekulacije da bi mogao da promeni sredinu ovog leta.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bafana
Friday, 14.07.2017
17:32

A vise mi lici na Bosanca...

avatar
Prdonja
Friday, 14.07.2017
16:18

Pravi crnogorac, iz Pive porijeklom, selo Lisina, otac mu Ljubo Rajs, majka Milanka Rajs rodjenda Dzosua. Brat Mirko mu je automehanicar tu kod jednog sa zabjela.

avatar
Roj Kin 16
Friday, 14.07.2017
15:09

Molim vas da ne prenosite ovakve informacije. Rajs je htio da igra na evropskom, ali nije htio da ide na pripreme sa reprezentacijom. U tome je bio jedini problem, a ne njegova želja da igra na evropskom prvenstvu.

avatar
Revolt91
Friday, 14.07.2017
14:23

Dodji u Zvezdu