Svi hteli Singltona, Amerikanac izabrao Željka!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.06.2018.
21:12
Izvor: Sportske.net

Veliki broj evropskih klubova ponudio je Krisu Singltonu ugovor za narednu sezonu ali je Amerikanac odlučio da ode kod Željka Obradovića.

Epa/Matteo Bazzi
Epa/Matteo Bazzi

Povezane vesti

Košarkaš Panatinaikosa Kris Singlton (28) završio je večeras mandat u klubu iz Atine osvajanjem još jedne šampionske titule.

Momak koji pokriva pozicije četiri i pet napustiće tokom leta Panatinaikos i preseliti se u ekipu Fenerbahče Doguša, javlja specijalizovani portal "Sportando".

Singlton je mogao da bira jer postoje informacije da su ga želeli CSKA Moskva, Anadolu Efes i Barselona Lasa, ali je Amerikanac odlučio da pređe u redove ekipe koju sa klupe vodi najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović.

Braneći boje Panatinaikosa Kris Singlton je osvojio dve titule i jedan kup u Grčkoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Tuesday, 19.06.2018
00:18

Nas je, jedan od najboljih je ali uvek je imao full-on ekipu. Nikada se nije desilo da od top 3 igraca na svakoj poziciji je bar jedan kod njega. Zasluzio je to i svojom reputacijom ali ipak mu je olaksan poprilicno posao. Ako ne odu Veseli, Meli i plus ovaj, pa to je ludilo od 3 igraca koji su 4 ili 5 pozicija sta ti treba to igraju... Plus Vanamejker, Slukas, Guduric, Kalinic i Datome. Auuu... Njima ovi igraci iz Turske trebaju cisto da ne budu klub iz Turske bez Turaka.

avatar
Wilt 100+
Monday, 18.06.2018
12:13

Verovatno leti Thompson koji se nije uklopio, umesto njega proveren igrač