Tako i nikako drugačije, Obradović opisao kakvom igrom se ruši Real

Autor: Beta Beta
četvrtak 12.11.2020.
14:51
Izvor: Beta

Trener crveno-belih zna na koji način mogu da se pomrse konci favoritu.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da njegova ekipa mora da odigra savršeno ako želi da iznenadi Real Madrid u predstojećoj utakmici u Evroligi.

"Utakmica sa Real Madridom sada će biti potpuno drugačija u odnosu na sam start sezone, kada su igrali bez te dodatne energije. Mogu da dođu do koša na više načina i sa više pozicija. Za takvu ekipu koja ima ogroman kvalitet, potrebno je da odigrate savršenu utakmicu kako biste ih iznenadili. Nakon pobede u Lionu imamo dobro raspoloženje, ali moramo da budemo jako pametni u ovoj utakmici", rekao je Obradović za klupski sajt.

Igrači Zvezde su jutros doputovali iz Francuske, gde su dan ranije ubedljivo pobedili ASVEL (89:68).

Kapiten Zvezde Branko Lazić rekao je da je o kvalitetu Reala izlišno pričati, ali da njegova ekipa ima šansu, ako odigra bez previše grešaka i čvrsto.

"Nemamo mnogo vremena da se pripremimo na pravi način za ovu utakmicu i za ovakvog protivnika. Zna se šta je Real iz Madrida i sa kakvim kvalitetom raspolažu. Nisu mnogo promenili tim, ali osim velikog kvaliteta veliki adut u ovoj sezoni im je i to što su uigrani i odlično se poznaju. Igraju timski, a o kvalitetu tima u kome svako može da postigne mnogo poena i to na vrlo raznovrsne načine, ne bi trebalo ni govoriti", naveo je on.

Meč osmog kola Evrolige koji se u petak od 19 sati igra u hali "Aleksandar Nikolić" biti 10 između  Reala i Zvezde u ovom takmičenja.

Beogradski tim je do sada ostvario tri pobede.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke