Teo se oglasio i poslao poruku svima u Srbiji!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 10.07.2017.
22:56
Izvor: Sportske.net

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić oglasio se nakon potpisivanja ugovora sa Los Anđeles Klipersima.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Srpski internacionalac stavio je paraf na ugovor sa Los Anđeles Klipersima, a nedugo nakon potpisa oglasio se putem "Instagrama".

Uz fotografiju na kojoj se vidi kako potpisuje ugovor sa pomenutom NBA franšizom Miloš Teodosić je ostavio i progodan komentar.

"Pre svega, hvala svim navijačima na interesovanju, posebno mojoj Srbiji. Kao što sam i želeo, napravio sam korak u karijeri ka NBA ligi. Postigao sam dogovor sa LA Klipersima, iako je bilo još nekoliko zainteresovanih klubova", napisao je Teodosić.

Poznato je da je bivši plej Olimpijakosa i CSKA spominjan kao potencijalno pojačanje Čikaga i Minesote, ali posle svega Teo smatra da je napravio pravi izbor.

"Izabrao sam Kliperse jer mislim da je to najbolje za mene. Sada mi predstoji Evropsko prvenstvo sa Srbijom, a onda i dokazivanje u najjačoj ligi na svetu. Radujem se tome, volim izazove. Puno pozdrava svima i još jednom hvala na podršci!", zaključio je Teo.

Na osnovu onoga što su mediji u Americi preneli tokom prethodne nedelje Teodosić bi u Klipersima trebalo da zarađuje 8 miliona dolara po sezoni, a ugovor je navodno potpisan na tri godine.

Pre nego zaigra u NBA ligi Teo će se posvetiti reprezentaciji, a videćemo da li će zbog odlaska u Ameriku posle Evropskog prvenstva odlučiti da završi sa nacionalnim timom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djan_franko
Tuesday, 11.07.2017
07:47

Da je suter kao Djordjevic sto je bio, gde bi mu bio kraj... :)

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 11.07.2017
01:36

Rano je da zavrsi sa nacionalnim timom

avatar
mosala1983
Tuesday, 11.07.2017
00:04

сага се наставља. Од моке је било бољих плејева.

avatar
Anderton
Monday, 10.07.2017
22:59

Uz Slavnića i Đorđevića naš najbolji plejmejker svih vremena. Ne računam one koji su se plašili da kažu šta su, a ja bi trebalo da plačem za njima danas.