Teov "holivudski" debi, pogađate ko je napravio "tripl-dabl"?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.10.2017.
07:35
Izvor: Sportske.net

Srbin i Klipsi pokazali na startu ko je gazda u gradu, MVP nastavio gde je stao prošle sezone. Litvanac obeležio meč preko granice, u Kanadi...

EPA/MIKE NELSON
EPA/MIKE NELSON

Povezane vesti

Debi Miloša Teodosića u NBA ligi prošao je dobro, ne spektakularno jer još uvek ne može da namesti ruku, ali je Srbin u gradskom derbiju bio starter, Klipersi su lako izašli na kraj sa Lejkersima, za tri četvrtine je sve bilo gotovo.

Naš as je za nešto više od 20 minuta ubacio 6 poena, pogodio je dve trojke, imao 6 asistencija, par put je spojio sa košem Blejka Grifina koji je dominirao sa 29 poena i 12 skokova. DeAndre Džordan je uhvatio 24 lopte, mladi tim Lejkersa nije uspeo da parira.

Toliko hvaljeni Lonzo Bol je bio pod tremom, samo 3 poena u debitantskom meču, imao je i 9 skokova. Bruk Lopez 20 poena za Lejkerse, ali u odbrani nije mogao puno protiv mnogo jačeg reketa Klipsa.



Gde je stao prošle nastavio je ove, pogađate, Rasel Vestbruk. MVP je napravio novi tripl dabl na startu sezone, 21 poen, 16 asistencija, 10 skokova, razigrao je i Pola Džordžda koji je ubacio 28 poena, Melo Entoni je dodao 20, Oklahoma je lako izašla na kraj sa Niksima u čijim redovima je Porzingis brojao do 31.

Niksi su se držali do treće četvrtine, Enes Kanter je protiv bivšeg kluba ubacio 10 poena i imao 7 skokova, ali se posle njegov najbolji drug Adams pobrinuo za njega. Usledila je serija poena Oklahome, otišli su na +17 i sve je bilo brzo gotovo.

Ovo je za Vestbruka inače bio 80. tripl-dabl karijere!



Čikago nije imao šta da traži u Torontu, oni će ove sezone biti samo ukras. Kanađani su meč dobili za poluvreme, Valančijunas je dominirao sa 23 poena i 15 skokova, pa se slabija partija Lovrija i DeRozana nije osetila. SiDžej Majls je pokazao sa 22 poena da će biti odlično pojačanje za Reptorse, ubacio je šest trojki.

Ruki Markanen je iskoristio šansu u oslabljenom Čikagu 17 poena, Bruk Lopez je dao jedan više, Bulsi su se držali prvu četvrtinu, posle ih je Majls izrešetao pa se pobednik nazirao na poluvremenu.

LA Lejkers - LA Klipers 92:108
Oklahoma - Njujork 105:84
Toronto - Čikago 117:100

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Friday, 20.10.2017
07:46

Kakva haubica ovaj C J Miles. Auuu kao svojevremeno Pejaaa...covek primi loptu i iz auta preko odbrane booom.