Teova klinika, "deda Manu" u najsmešnijoj sceni karijere!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.01.2018.
09:25
Izvor: Sportske.net

Miloš Teodosić dirigovao igrom Klipersa, Bogdanović solidan, mada Kingsi deluju očajno, koš Manua Đinobilija morate da vidite!

Beta/AP Photo/Darren Abate
Beta/AP Photo/Darren Abate

Povezane vesti

Klipsi se približavaju 50% uspešnosti. Noćas je na Pacifiku kao Memfis, Miloš Teodosić je ubacio 13 poena, imao 6 asistencija i 5 skokova. Izgubio je i pet lopti, ali je njegov tim stigao do novog trijumfa, Lu Vilijams opet fantastičan, doživljava drugu mladost 33 poena, realizovao je svih 15 bacanja.

Teo opet odličan, videli smo nekoliko sjajnih dodavanja koje su DeAndre Džordan i Grifin pretvarali u atraktivna zakucavanja. Srpski plej je inače sa 13 poena izjednačio rekord u NBA ligi, isto toliko dao je u porazu od Majamija.

Sakramento se obrukao protiv Šarlota, izgubili su lako na svom terenu, već na poluvremenu primili su 72 poena, bili na -20, toliko je ostalo i na kraju. Kemba Voker je uz 12 poena imao 10 skokova, Hauard ubacio 20 poena, na drugoj strani, Bogdanović 11, uz 5 asistencija, njegov tim je izgubio pet od poslednjih šest mečeva, totalno su bez samopouzdanja, a odbrana im je očajna.



Feniks je uz 34 poena Devina Bukera slavio u tesnoj završnici protiv najgoreg tima lige Atlante, nisu ni Sansi puno bolji, ali su u finišu uspeli da okrenu, Devin Buker je ubacio osam poena u poslednjih 34 sekunde i prleomio utakmicu. Kod Houksa, Bejzmor 20 poena, uz samo jedan promašaj, Iljasova 21, ali ni +10 u poslednja tri minuta nije bilo dovoljno Houksima da slave u Arizoni.

Sparsi su dobili San Antonio, Popovića ne zanimaju individualna dostignuća, ali je sada sam na petom mestu večne liste trenera sa najviše pobeda u NBA. Leonard je ubacio 25 poena Niksima, najluđi trenurak večeri je koš Manua Đinobilija koji je trebalo da bude pas. Sudije nisu videle, Bisli se pravio "blesav", na kraju uz ubeđivanje Argentinca i smeh Grega Popovića nekako je situacija razrešena. "Pop" kaže da ni on nije video šta se desilo, dok mu nisu objasnili.

Odlična partija Nurkića (24 poena) ostala je u senci debija Ajseje Tomasa za Kavse. Posle sedam meseci pojavio se na parketu, Klivlend je prekinuo seriju od tri poraza. Igrao je 19 minuta, ubacio 17 poena, Lebron je brojao do 24, Klivlend se rehabilitovao za tri poraza u nizu na zapadnoj turneji.

U Portlandu smo posle nekoliko mečeva videli rovitog Lilarda, ubacio je šest trojki, ali je i napravio sedam grešaka. Inače, sledeći meč Klivlend igra u Bostonu, ali Ajseja neće biti na parketu, jer će ga Taj Lu štedeti i postepeno vraćati u formu.

Rezultati:

LA Klipers - Memfis 113:105
Sakramento - Šarlot 111:131
Feniks - Atlanta 104:103
Njujork - San Antonio 91:100
Klivlend - Portland 127:110

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke