Todorić potvrdio - Ova petorka ostaje u Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.06.2016.
13:06
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Uz novajliju Stefana Birčevića, već imamo šestoricu sigurnih za narednu sezonu kada je u pitanju ekipa Partiizana. Ali, ko će popuniti ostatak tima?

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Iako je u odnosu na prošlo leto situacija u Partizanu sada povoljnija i izvesnija po pitanju finansija, ekipa crno-belih će ponovo pretrpeti velike promene.

Ono što je potvrđeno odmah po okončanju finalne serije plej-ofa, to je da Kevin Džons neće nastaviti karijeru u Partizanu, a male su šanse da to učine i Vilson, Vilijams, Veličković, Murić... nosioci igre u protekloj seuoni.

Prema tome, ko će onda ostati u ekipi i naredne sezone?

Odgovor na to pitanje dao je sportski direktor kluba Dragan Todorić u izjavi za današnji ''Žurnal''.

On je potvrdio da će jedna ''petorka'' sigurno ostati u Partizanu, i to: Cvetković, Marinković, Andrić, Vrabac i Koprivica.

Šesti sigurni član ekipe za narednu sezonu je Stefan Birčević, čiji je transfer u Partizan juče i zvanično potvrđen, a kako sada stvari stoje, crno-bele će pojačati i Aleksa Avramović i Andreja Stevanović, tandem iz čačanskog Borca.

Naravno, jasno je da će uprava Partizana i trener Džikić tek imati velikog posla oko kompletiranja ekipe kako bi se, posle jednogodišnje pauze, klub u Evropi predstavio na pravi način.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 14.06.2016
16:18

Koprivica i Vrabac su igrači koji imaju potencijal, istina, još uvek ne i kvalitet, ali obojica i veliku želju i upornost. Obojica su dobra u odbrani. Koprivica veoma pokretljiv i već je dosta napredovao. Vrabac ima neartikulisanih akcija, ali često igra veoma originalno i, kad bi pogađao iz zicera u koje dođe prodorom, bio bi mnogo bolji. O Cvetkoviću već godinu dana pišem da nam je najvažniji igrač. Andrić i Marinković, naravno nisu sporni. Veličković!!!? Ko zna, možda i ostane, bilo bi sjajno? Dva amera na pozicije pleja/šutera i 4/5. I ponoviću, voleo bih Labovića i Aleksandrova. Nisu skupi, imaju kvalitet, duha i talenat. Aranitović je očigledno u nekom raskoraku sa Džikićem.

avatar
mrgud treci
Tuesday, 14.06.2016
18:11

A Murić? Mnogi pominju Zagorca, koji verovatno ima drugačije planove. Murić je već tu.

avatar
Baxter Stockman
Tuesday, 14.06.2016
18:23
avatar
Dragan Stjepanovic
Tuesday, 14.06.2016
16:18

Za Murica uzeti neke pare ako je moguce i probati dovesti Zagorca kad vec igrac ima zelju a i bolji je igrac od Murica. Ostanak Velickovica bi bio neprocjenjiva stvar za tim sledece godine. Takodje volio bih da Darel Vilijams ostane jer se na kraju fino uklopio i pokazao solidnu igru a i to da ima srce za dvojicu.

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 14.06.2016
14:57

Veličković mora da ostane, vidi se koliko znači i koliko ga navijači vole. Za Murića u tom slučaju mislim da dobijamo neke pare, jer je pod ugovorom još godinu dana. Za Koprivicu ne znam šta da mislim, nije se nešto pokazao. Vrabac ima želju, nema dileme, al što mu je želja veća to mu je kvalitet manji. Često srlja. Marinković mora bolje, ali ima on kvalitet, pokazaće se to kada tada. Mislim da ni mali Aranitović nije loš igrač, ali ajd, verujem Džiletu bezrezervno. Andrić bi trebao dosta da radi, ima kvaliteta, dobra mu je odbrana i šut, nažalost poterale su ga povrede. Za Cvetkovića mi je posebno drago, momak je mašina na pleju. I šut i asistencije, ulaz, ma sve. Igrač kakav nam treba. Eh, sad - pored Birčevića moraju se dovesti jak centar (hvala Bogu više Đumića nećemo gledati) i neka četvorka/petica. tipa Džouns, ali ako budemo imali sreće da takvog ubodemo. Džouns je stvarno bio maestralan potez uprave. Uz to, plej (i pali se mašina, što bi rekle komšije :D ) i neki dobar šuter. Srcem uz Partizan

avatar
Partibrejker
Tuesday, 14.06.2016
17:09

Novica nema sanse da ostane.Ima 30 g.,i poslednju priliku za ugovor napolju.

avatar
Poznavalac
Tuesday, 14.06.2016
14:56

Koprivica i vrabac uz djumica su najlosiji igraci koji su mozda i ikada nosili crno-beli dres.velickovic mora da ostane i bude predvodnik!

avatar
Partibrejker
Tuesday, 14.06.2016
17:16

Gresis za Koprivicu i Vrapca.Koprivica je mlad i brzo napreduje,sa kojim kg vise misica bice odlican.Vec sada se vidi da nije drven.Ima odlicnu koordinaciju ruku i nogu za visoke igrace.A Vrabac igra odlicnu odbranu.Kako je zaustavio Omara Kuka u Pioniru.Uvek je dobro imati takvog igraca u timu.

avatar
Kalinari
Tuesday, 14.06.2016
14:50

Au koja ekipa. Biće strah i trepet u cipiripi kupu

avatar
Звонко Милад\'нов
Tuesday, 14.06.2016
14:24

Znači samo oni najgori iz prošle sezone ostaju. Kul.

avatar
Milan Antunovic
Wednesday, 15.06.2016
09:18

partizan još nema kvalitetnog igrača za reprezentaciju....to sve govori ...ovi su za igranje sa metalcem i konstantinom....več se vidi da neće biti ništa od jakog tima.....moraju mnogo jači igrači da se dovode.

avatar
Don.Mile
Tuesday, 14.06.2016
13:27

krize su prolazne , klasa je vecna

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 14.06.2016
13:55

I adrese su prolazne, neki kazu i PIB-ovi...

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 14.06.2016
13:09

Neka nas se Borac plasi Hahaha Prvo sam hteo da napisem Balkan, ali neka bude ovako.

avatar
Alexander Stonsky
Tuesday, 14.06.2016
14:15

Avramovic je mega pojacanje. Bio bih presrecan da dodje.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 14.06.2016
15:30

Inace, citao sam i ja o njemu sve najbolje, podrzavam tvoj komentar:-)

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 14.06.2016
15:29

Smesna su mi ova petorica gore, tu nijedan ne zasluzuje da igra kod nas u prvom timu, a Vrabac i Koprivica nisu ni za 12, mozda ni Misa.