Tofaš u plej-ofu, odlični Micić

Autor: Nikola Miloradović
subota 13.05.2017.
18:29
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Tofaša izborili su plasman u doigravanje, pobedom nad direktnim rivalom.

screenshot - Twitter.com
screenshot - Twitter.com

Povezane vesti

U Izmiru je odigran meč između Pinar Karšijake i Tofaša, znalo se da će pobednik tog susreta izboritil plasman u plej-of.

Na kraju je nakon produžetaka slavila ekipa Tofaša, bilo je 82-88.

Gosti su daleko bolje otvorili susret, poveli sa 11 razlike nakon 10 minuta igre, ali se Karišijaka trgla u nastavku, te su do pauze smanjili deficit na svega tri poena.

Tofaš vraća dvocifrenu razliku nakon treće deonice, ali izabranici Nenada Markovića uspevaju da se konsoliduju u odlučujućem kvartalu, te uspevaju da izbore dodatnih pet minuta.

Na kraju su gosti ipak uspeli da slave i obezbede plasman u doigravanje, meč je poenima na 18 sekundi do kraja prelomio Vasa Micić.

On je meč završio sa 13 poena i devet asistencija, još jedna jako dobra partija potencijalnog reprezentativca Srbije.

Goste su ipak predvodili sa iskusni Sami Mehija sa 23 poena, Kaja Peker sa 21 poenom i devet skokova, dok je Kouplend upisao 17 poena.

U poraženom sastavu 22 poena Majkla Grina, 20 je dodao Mateuš Ponitka, 16 Muhamed Bajgul dok se na 11 zaustavio Džoš Ovens.

Danas je odigran i duel između Ješilgirešuna i Banvita, slavili su gosti iz Bandirme rezultatom 77-88.

Zvanično su poznati i svi učesnici plej-ofa, te ćemo u doigravanju gledati Fenerbahče, Bešiktaš, Efes, Banvit, Darušafaku, Galatasaraj, Gazijentep i Tofaš, parovi će biti poznati nakon kompletiranja poslednjeg kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke