Toliko je nervirao ''Grobare'' da su neki jedva čekali da dobije petu ličnu grešku!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.04.2017.
22:25
Izvor: Sportske.net

Još jedna bleda partija igrača koji od dolaska u Partizan ne pokazuje ni delić nekadašnje forme.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Naravno, razlog za to je i povreda od koje se oporavljao pre dolaska u Partizan, svesni su bili u stručnom štabu crno-belih da se od njega ne mogu odmah očekivati kvalitetne partije, ali se verovalo da će vremenom njegova forma biti u usponu.

Međutim, i dalje ništa od toga...

Pogađate, radi se o Džamontu Gordonu, koji uz već otpuštenog Frenka Robinsona polako postaje najveći Partizanov transfer-promašaj ove sezone.

Kako je igrao večeras protiv Zvezde, najbolje ilustruju sve same nule u njegovoj statistici, a na terenu je proveo nešto više od 12 minuta i za to vreme uspeo da napravi svih pet prekršaja.

Šta dalje reći kada su se pojedini navijači Partizana obradovali njegovom petom faulu...

A da sve bude gore po crno-bele, nije se proslavio ni prvi plejmejker Vilijam Hečer, koji je takođe završio meč bez ijednog postignutog poena.



-- -- -- - -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Partibrejker
Wednesday, 26.04.2017
12:58

Da li smo otpustili pogrešnog crnca?Robinson je bio loš,ali Gordon je .....Od ovog prvog,pored izgubljenih lopti,bilo je i nešto poena i skokova,od Gordona nikakav učinak.Voleo bih na kraju sezone da čujem Džikićevu analizu,šta je planirao sa ovim igračima,a šta je dobio svi smo videli.Ni Hečer,po meni,nije ostavio dobar utisak.Bilo je fenomenalnih utakmica,ali je bilo više bledih partija,pa čak i katastrofalnih,kao ova sinoc.Nikada gori izbor stranaca.Ako je opravdanje mali budžet,onda bolje da smo igrali bez njih,nego ovako.

avatar
Wednesday, 26.04.2017
08:59

Svi znamo da je uprava goli da ne pisem sta, losa je do bola i to je svima jasno, ali cak ni takva uprava nedostojna imena i velicine kluba ne moze da bude opravdanje za ovakav rad sportskog sektora.nSportski sektor ako misli na buducnost Partizana mora sa odredjenim budzetom da napravi tako koncipiran sistem da se misli malo unapred.nNa kraju sezone ne znam da li ce se neko zapitati, zbog cega Robinson, Gordon, Ratkovica igraju pre Vrapca, Vanje i Pota, koja je poenta glupog Majstorovica, pri tome ovde ne pominjem igrace poput Tanaskovica pa i Jovanovica sa kojima barem moze malo da se eksperimentise. Zbog cega Kenan, a ne Glisic i da li je sve bilo samo do ovog malog ili je to paranoja?nOva sezona je bila idealna za trenersko ludilo, ubacis nevrhunski talentovanog klinca od 17 godina u kome ti vidis nesto sto drugi ne vide i gledas kako raste, ne uspe, ne uspe, ako uspe imas okosnicu.nAko nista drugo, mi smo u onoj katastrofa EK sezoni sa DV na klupi dobili Marinkovica. I pravo je pitanje kako decko i 1 minut provodi na klupi na racun recimo Gordona koji je pokazao koliko postuje tim onom trojkom.nKatastrofalan sistem, ali da privedemo ovu sezonu kraju, ali sta dalje i sta posle toga?

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 26.04.2017
22:33

Ta uprava vam je i dovela reprezentativca Bircevica, pre toga zadrzala reprezentativca Vrapca...Zadrzala Novicu, dovela najboljeg igraca vrv u istoriji Paoka sa strasnim procentima iz prosle sezone...uprava vam dovela ubedljivo najboljeg igraca MZT-a - Lukovica. Doveli vam i najkorisnijeg igraca Metalca -Majstora. Dovodjeni su i platili se stranci, zadrzani su talentovani Vanja i Andric..Uostalom, omogucili su da jos preko leta sastavite ovaj tim, po zelji trenera koji je to trazio. Da je uprava losa, ne bi izborili 3 drzavna sponzora koji vas hrane i vracaju vam velike dugove, igrali bi samo sa mladim snagama i kls pojacanjima, bez nekih stranaca i zavrsili bi na 8-10 mestu na Jadranu, uz strahovito lose rezultate i bruke...Sve ove uspehe vam je uprava omogucila ove sezone, sta je jos trebalo da oni urade, da oni daju koseve?

avatar
Thursday, 27.04.2017
07:46

Reprezentativca Vrapca? Tim PO ZELJI trenera koji je TO TRAZIO?

avatar
Wednesday, 26.04.2017
08:54

Ratkovica, Gordon, Karahodzic, Majstorovic, Koprivica, sve to treba lepo najuriti na kraju sezone.

avatar
Lazar Grobar
Tuesday, 25.04.2017
22:34

Za to je kriv trener i niko više. Trener ga ubacuje,trener ga je doveo,trener dozvoljava šut sa preko 9 metara 20 sekundi pre kraja napada...