Tomić objasnio razloge novog Zvezdinog poraza

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.11.2018.
23:41
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Zvezda nastavila po sistemu ''toplo-hladno'' - pobeda u ABA ligi, pa poraz u Evrokupu...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti


Crveno-beli su sada u Grupi A pali na treće mesto, iza Monaka i Andore, a posle večerašnjeg meča, trener srpskog šampiona Milan Tomić je u kratkim crtama pokušao da objasni razloge ovakvog epiloga.

''Čestitke Andori na pobedi, treća četvrtina je presudila, koja je za nas bila veoma loša. U prvom poluvremenu smo uspeli da kontrolišemo igru, a kasnije smo gubili lopte.

Imali smo puno izgubljenih lopti, nismo mogli da se konsolidujemo u napadu. Takođe, nekoliko ofanzivnih skokova, teških šuteva i to je razlika na kraju. U Evrokupu i na domaćem terenu morate da igrate svih 40 minuta, a mi smo ovde igrali 30, to nije dovoljno'', izjavio je Tomić, a prenosi ''Blic''.

U sledećem, devetom kolu Evrokupa Zvezda dočekuje Brešu 12. decembra, ali pre svega toga je derbi sa Partizanom u subotu, u devetom kolu ABA lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mungos76
Wednesday, 21.11.2018
15:50

Loše igramo. Ako nema šuta razbiju nas. Mislim da bi Tomić mogao malo više da menja i da pokuša da igra sa svim igračima a ne sa njih 6-7.

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 21.11.2018
14:25

Košarkaški Grof....

avatar
dusko
Wednesday, 21.11.2018
12:43
avatar
Skaut1
Wednesday, 21.11.2018
11:33

Manje bi mi smetala Tomićeva arogancija da je sa pokrićem...Dok je tim pobeđivao OK su bile izjave ovog tipa. Za ovu utakmicu juče izjaviti ovako nešto, ravno je guranju prsta u oko. Trener Tomić je izmene vršio kao da je u pitanju fudbalska, ili u najboljem slučaju odbojkaška, a ne košarkaška utakmica. Po 15 minuta mu igra ista petorka...Pri tom ekipa je u tom periodu u konstantnom rezultatskom minusu. Nenadić i Ristić 0 sekundi na terenu. Odžo pravi po 4-5 vezanih grešaka pre nego što biva zamenjen. Reglend i Beron kao da imaju ugovorom garantovanu minutažu, Ako neće da igraju odbranu do trenera je da se sa tim izbori. Kraj klupe bi trebalo da je rezervisan za takve. OK da ne grešim dušu Regland je juče bio jedan od boljih na obe strane terena.